|

هشدار درباره آلودگی یک منطقه به پشه آئدس

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: بیش از ۸۰۰ نقطه در حوزه دانشکده علوم پزشکی شناسایی شده که آلوده به پشه آئدس هستند که اقدامات اولیه و کاربردی در حال انجام است و بزودی مردم شاهد خبرهای خوب در این زمینه خواهند بود.

هشدار درباره آلودگی یک منطقه به پشه آئدس

عباس بلوچی اظهار کرد: برنامه‌های اجرایی کمیته‌های پنج گانه کنترل بیماری تب دنگی در فاز جدید قرار گرفته و با عملیاتی شدن برنامه‌های هفتگی و شناسایی پشه آئدس در نقاط مختلف و از بین بردن آن با روشهای مختلف روند کاهشی را شاهد خواهیم بود.

 

وی با اشاره به اینکه برای کنترل و مقابله با پشه نیاز به همکاری و همیاری مردم است، گفت: اگر برنامه کمیته ها دقیق و با برنامه عملیاتی و اجرایی شود شاهد کاهش این بیماری خواهیم بود.

 

وی اظهار امیدواری کرد: در مرحله اول باید به فکر کنترل این بیماری باشیم که این امر به بهترین نحو. ممکن عملیاتی و اجرایی شده است وحتی پیش بینی خیلی موارد مقابله‌ای و درمان صورت گرفته است.

 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: فعالیت کمیته های بهسازی محیط، آموزش واطلاع رسانی، درمان، بودجه و پشتیبانی، پایش طی یک هفته گذشته چشمگیر است.

 

بلوچی، تقسیم چابهار به ۶ ناحیه برای پاکسازی را یکی دیگر از اقدامات مثبت مقابله با این بیماری عنوان کرد و افرود: در هفته گذشته زون یا ناحیه یک با همکاری تمامی ادارات پاکسازی و در حال حاضر در حال پاکسازی ناحیه ۲ هستیم.

 

سخنگوی کنترل بیماری تب دنگی چابهار مشارکت مردم را در کاهش این بیماری مهم برشمرد و گفت: با برگزاری کارگاه های مختلف با معتمدین، ریش سفیدان، دانش آموران، علما، متنفذین و دادن آموزش‌های کاربردی می‌توانیم بهترین خروجی در کنترل این بیماری را داشته باشیم.

 

 

 

منبع: ايسنا