|

آخرین خبر درباره تصادف جاده دهدز به ایذه

بر اثر برخورد ۲ دستگاه خودرو کوییک و پژو پارس در جاده دهدز به ایذه یک‌ مرد کشته و چهارنفر مصدوم شدند.

آخرین خبر درباره تصادف جاده دهدز به ایذه

به گزارش گروه رسانهای شرق؛  در تصادف جاده دهدز به ایذه  یک مرد 60 ساله جان خود را از دست داد. همچنین در این حادثه سه مرد و یک زن نیز مصدوم شدند که توسط عوامل اورژانس به درمانگاه دهدز و بیمارستان شهدای ایذه منتقل شدند.

این تصادف بر اثر برخورد شدید دو خودروی کوییک و پژو پارس در جاده  دهدز - ایذه، در ساعت ۹:۳۸ در کیلومتر ۱۰ این محور رخ داد.بر اساس گزارشات اولیه، در این تصادف یک مرد ۶۵ ساله جان باخت و چهار نفر دیگر شامل سه مرد (۳۵، ۳۲ و ۶۵ ساله) و یک زن ۶۰ ساله مصدوم شدند. مصدومان توسط دو دستگاه آمبولانس به درمانگاه دهدز و بیمارستان شهدا ایذه منتقل شدند. ستاد بحران منطقه در ساعت ۱۰:۵۰ از جزئیات نهایی این حادثه مطلع شد. علت دقیق تصادف و بررسی بیشتر جزئیات آن در دست بررسی است.

 سخنگوی مرکز اورژانس ۱۱۵ خوزستان این جزییات را مطرح کرد و همچنین بر اساس اعلام اداره کل راهداری خوزستان ۱۰ نقطه حادثه خیز در استان تا پایان سال ایمن سازی خواهد شد.