مخالفت اتحادیه اروپا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ ضمن تاکید بر راه کار دو کشور برای پایان مناقشه اسرائیل و فلسطین گفت: فلسطینی ها حق ماندن در غزه را دارند.
![مخالفت اتحادیه اروپا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/FmNWq5DqQsjz/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKUTRupifE_ckyBsxV0TE_5g,,/%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87+%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7.jpg)
به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ کاجا کالاس روز جمعه گفت: اگر تاریخ اسرائیل و تأسیس آن را بخوانید، به وضوح خواهید دید که بنیانگذاران بر لزوم تلفیق امنیت با عدالت توافق داشتند.
وی افزود: این بدان معناست که فلسطینیان حقوقی دارند و این حقوق باید رعایت شود. آنها حق حضور در فلسطین را دارند. اسرائیلیها نگران امنیت خود هستند، اما فلسطینیها نیز شایسته داشتن یک کشور هستند. من معتقدم ما باید تعادل ایجاد کنیم و به همین دلیل, اتحادیه اروپا از راه کار دو کشوری حمایت می کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با همدستی نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ خواستار تخلیه کامل نوار غزه و کوچاندن اهالی آن به کشورهای عربی همسایه از جمله مصر و اردن و سیطره آمریکا بر نوار غزه شد.
ترامپ فقدان شرایط زندگی در نوار غزه به علت ویرانیهای گسترده ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی را بهانه کرد و به سران کشورهای عربی همسایه اراضی اشغالی از جمله مصر و اردن دستور داد که از مردم غزه استقبال کرده و به آنها اسکان دهند.
در پی این اظهارات ترامپ، بسیاری از کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی از جمله، مصر، اردن، عربستان، قطر، امارات، کویت، عمان و بحرین در بیانیهای مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.