|

تاکید بحرین و عمان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین و آتش بس دائمی در یمن

خبرگزاری رسمی بحرین، در گزارشی به تاکید بحرین و عمان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین و آتش بس دائمی در یمن پرداخته است.

تاکید بحرین و عمان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین و آتش بس دائمی در یمن

در بررسى رسانه های عرب زبان امروز نگاهی انداختیم به عناوین روزنامه هاى،الشرق، الخلیج اونلاین ،خبرگزاری رسمی بحرین و ایرث نیوز.

در این میان خبرگزاری رسمی بحرین،در گزارشی به  تاکید بحرین و عمان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین و آتش بس دائمی در یمن پرداخته است.

 

خبرگزاری رسمی بحرین:

 تاکید بحرین و عمان بر تشکیل کشور مستقل فلسطین و آتش بس دائمی در یمن

حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین و هیثم بن طارق، سلطان عمان امروز در کاخ الصخیر در منامه دیدار کردند.

دو طرف روابط تاریخی متمایز و زمینه های همکاری و راه های تقویت آن علاوه بر آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی را بررسی کردند.

پادشاه بحرین و سلطان عمان بر اهتمام متقابل به توسعه روابط دوجانبه و پیشبرد آن، تداوم رایزنی و هماهنگی دوجانبه در راستای منافع دو کشور و ملت برادر تاکید کردند.

حمد بن عیسی بر تمدن اصیل بحرین و عمان و سابقه طولانی آن تاکید و اشاره کرد که دو کشور به یاری خداوند وضعیت کنونی و آینده شکوفایی نیز خواهند داشت.

 

الشرق: لاپید: 

به زودی یکی از تأمین‌کنندگان اصلی سوخت برای اروپا خواهیم بود

نخست‌وزیر اسرائیل تأکید کرد که در پی «توافق تاریخی» با لبنان، به زودی اسرائیل به یکی از صادرکنندگان اصلی سوخت به اروپا تبدیل می‌شود.

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر اسرائیل در دیدار «مارک روته» نخست‌وزیر هلند تأکید کرد که روز پنج‌شنبه «توافقی تاریخی» را با لبنان امضا می‌کند و «در آینده نزدیک یکی از اصلی‌ترین تأمین‌کنندگان سوخت برای اروپا خواهد شد».

او گفت که لازم است که اروپا و اسرائیل برای یافتن راه‌‌حل‌های بلندمدت و میان‌مدت درباره انرژی های تجدیدپذیر تلاش کنند.

لبنان و اسرائیل بعد از مذاکراتی طولانی با وساطت امریکا به توافق ترسیم مرزهای آبی رسیدند که راه را برای استخراج گاز و نفت از میدان‌های شرق مدیترانه هموار می‌کند.

«آموس هوکشتاین»، واسطه امریکایی در مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی لبنان و اسرائیل، روز یکشنبه خبر داد که مراسم امضای نهایی توافق روز یکشنبه برگزار شود.

 

ایرث نیوز: 

کشف 42 خمپاره متعلق به داعش در نینوای عراق توسط الحشد الشعبی

نیروهای الحشد الشعبی عراق امروز سه شنبه 42 خمپاره در نزدیکی روستای السماقیه در دشت نینوا کشف و ضبط کردند.

 الحشد الشعبی در بیانیه ای اعلام کرد که پس از کسب اطلاعات از سوی یکی از شهروندان در دشت نینوا، نیروهای تیپ 30 عملیاتی را برای بازرسی منطقه آغاز کردند.

در این عملیات 42 خمپاره متعلق به عناصر داعش که پس از به دست گرفتن کنترل منطقه، آنها را در زیر زمین دفن کرده بودند.

این مهمات به صورت ایمن از منطقه خارج و به واحد مهندسی تحویل داده شد.

 

الخلیج اونلاین: 

کویت از ورود مواد غذایی همراه مسافران سه کشور جلوگیری می‌کند

وزارت بهداشت کویت خواستار ممانعت از ورود مواد غذایی همراه مسافران ورودی به کشور از سه کشور عربی به دلیل وبا شد.

به گزارش روزنامه القبس، وزارت بهداشت کویت به فرودگاه بین المللی کویت لزوم عدم ورود مواد غذایی به همراه مسافران از سه کشور عراق، سوریه و لبنان را ابلاغ کرد.

وزارت بهداشت کویت همچنین خواستار پایبندی به توصیه های بهداشتی مربوط به وبا در کشورهای درگیری این بیماری در سایه انتشار آن در برخی کشورهای مجاور شد.

یونیسف در گزارش خود تاکید کرد که وبا به صورت گسترده در عراق، لبنان و سوریه منتشر شده و به صورت مستقیم کودکان را تهدید می کند.

وبا در سوریه بیش از 20 هزار نفر را درگیر کرده و تاکنون 75 نفر به دلیل ابتلا به آن فوت کرده اند.

لبنان نیز طی دو هفته گذشته 448 مورد فوتی بر اثر وبا ثبت کرده است.

وبا اخیرا در برخی از استان های عراق نیز گسترش یافته و وزارت بهداشت عراق، اقدامات سختگیرانه ای برای جلوگیری از گسترش این بیماری اتخاذ کرده است.