|

معاون پارلمانی رئیسی:

آمریکا می‌خواهد جوانان ما را با اعتیاد از پا در بیاورد/ اهداف سیاسی دارند

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: فکر می‌کنیم بخشی از ترویج اعتیاد در ایران حساب شده و با اهداف سیاسی است و فقط مسائل اقتصادی نیست و می‌خواهند جوانان ما را از این طریق از پای در بیاورند، باید در این زمینه مراقب باشیم و این پشت صحنه‌ها را برای دانش آموزان بیان کنیم.

 آمریکا می‌خواهد جوانان ما را با اعتیاد از پا در بیاورد/ اهداف سیاسی دارند

به گزارش شبکه شرق، سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رییس جمهور در آیین افتتاح «نمایشگاه عمومی یاریگران زندگی»، با بیان اینکه مسئله پیشگیری بسیار مهم است و باید در این زمینه سرمایه گذاری شود گفت: نوجوانان و جوانان ما در سن و سالی هستند و تغییراتی در زندگی‌شان حاصل میشود که بیشتر در معرض هستند و به هر حال سرد و گرم زندگی را نچشیده اند. افرادی با شگرد های گوناگون آنها را در دام می اندازند و از این جهت باید از آنها مراقبت شود.

وی افزود: اگر فرزندانی تربیت نکنیم که اعتماد به نفس نداشته باشند و نتوانند موثر باشند تحت تاثیر تبلیغات روش‌ها قرار می‌گیرند و بعد به آن سمت و سو حرکت می‌کنند، در وهله اول خانواده و سپس مدرسه و رسانه نقش بی بدیلی را ایفا می‌کند.

 

حسینی با اشاره به هزینه هایی که برای مبارزه و مقابله با مواد مخدر پرداختیم، یادآور شد: ۲۰ سال آمریکایی‌ها در افغانستان این کشور را تحت اشغال و سیطره خود داشت، اما آیا تولید مواد مخدر و صادرات آن کاهش پیدا کرد؟

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: فکر می‌کنیم بخشی از ترویج اعتیاد در ایران حساب شده و با اهداف سیاسی است و فقط مسائل اقتصادی نیست و می‌خواهند جوانان ما را از این طریق از پای در بیاورند، لذا باید در این زمینه مراقب باشیم و این پشت صحنه‌ها را برای دانش آموزان بیان کنیم. نگوییم آنها نمی‌فهمند. چرا الان در ایران دهها پایگاه اینترنتی راه اندازی کردند که مروج مواد مخدر است و انواع و اقسام شگردها را چه فارسی زبان و چه غیر فارسی زبان آموزش می‌دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات خانواده‌های پر آسیب خاطرنشان‌ کرد: باید کانون خانواده از ابتدا کانون گرم و صمیمی باشد و اینگونه نباشد که پدر و مادر به فکر شغل و کارشان باشند و فرزندان را رها کنند.

وی ادامه داد: اگر ریشه‌یابی شود که چه عواملی سبب می شود بچه هایمان به این سمت و سو سوق می‌دهد می‌توانیم با آنها مقابله کنیم و اجازه ندهیم بچه ها تحت تاثیر قرار بگیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: برخی وقت‌ها فرزندان ما فکر می کنند فرد معتاد باید یک فرد ژولیده باشد درحالی که یک فرد معمولی و اتوکشیده هم می تواند معتاد باشد.افراد معتاد خودشان چندین نفر را معتاد می کنند و این تداوم پیدا می کند.

وی ادامه داد: در کنار ورزشکاران که نقش آفرین هستند هنرمندان هم می توانند در این زمینه کمک کنند. در قالب هنر می توانیم مضامین بسیاری را منتقل کنیم. هنرمندان پای کار بیایند و یک سفیر روشنگری باشند.

 

منبع: ايسنا