بالگرد ابراهیم رئیسی دقیقا کجا سقوط کرد؟/ تصاویر
براساس گزارشهای منتشرشده از سوی رسانهها، بالگرد ابراهیم رئیسی در سه کیلومتری روستای طویل، دچار حادثه شده است.
به گزارش شبکه شرق، از بعدازظهر یکشنبه «سیام اردیبهشت ماه» که خبر وقوع سانحه برای بالگرد حامل ابراهیم رئیسی و همراهان او تایید شد، جستجوها برای یافتن آنها ار سوی دهها تیم امدادی آغاز شد.
در برآوردهای اولیه تخمین زده شد که بالگرد حامل «ابراهیم رئیسی» رئیسجمهوری اسلامی ایران که برای افتتاح سد مرزی «قیز قلعهسی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، در مسیر بازگشت در «جنگل دیزمار» در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شده است.
۱۲ ساعت جستجوی بیوقفه بالگرد ابراهیم رئیسی و اولین سیگنالی که پهپاد آکینجی ترکیه مخابره کرد
از نخستین ساعات اعلام خبر وقوع سانحه هوایی برای هلیکوپتر رئیسجمهور، جستجوی تیمهای امدادی هلال احمر و نیز ارگانهای مختلف نظامی کشور اعم از ارتش، سپاه و نیرو انتظامی آغاز شد. با وجود ساعتها جستجو به علت صعبالعبور بودن منطقه و شرایط نامساعد جوی هیچ نشانه دقیقی از محل وقوع سانحه پیدا نشد.
در ساعات اولیه بامداد روز دوشنبه بود که خبرهایی مبنی بر ثبت تصاویری از سوی پهپاد «آکینجی» ترکیه از محل محل احتمالی وقوع سانحه منتشر شد. خبرگزاری آناتولی با انتشار ویدئویی که این پهپاد ضبط کرده نوشت: آکینجی منبع حرارتی را شناسایی کرده که احتمالا مربوط به محل حادثه برای بالگرد حامل رئیسجمهور ایران است. محل وقوع حادثه در محدوده روستای طویل اعلام شد.
پس از انتشار این خبر و تعیین محدوده ۷۳ تیم امدادی، در منطقه جستوجوی بالگرد حادثهدیده در روستای طویل به همراه تجهیزات پیشرفته و تخصصی اعزام شدند که در نهایت حوالی ساعت ۵:۳۰ بامداد امروز، تیمهای امدادی جمعیت هلال احمر موفق به کشف محل وقوع حادثه برای بالگرد حامل رئیس جمهور شدند.
روستای طویل، محل سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی کجاست؟
روستای «طویل» در شهرستان ورزقان و بخش مرکزی و دهستان بکرآباد استان آذربایجان شرقی قرار دارد. براساس گزارشهای منتشر شده از سوی رسانهها، هلیکوپتر رئیس جمهور ایران در ۳ کیلومتری این روستا دچار حادثه شده است.
این روستا براساس سرشماری مرکز آمار ایران که در سال ۱۳۹۰ منتشر شد، ۱۱۷ نفر جمعیت دارد که شامل ۵۸ مرد و ۵۹ زن بوده است. همچنین این جمعیت در ۳۱ واحد مسکونی و در قالب ۳۱ خانواده در این روستا زندگی میکردند.
مناطق این روستا یک منطقه صعبالعبور است که علاوه بر آن، مهگرفتگی و بارش باران نیز بر محدودیتهای جستجو افزوده بود.