خاطرات سال ۱۳۸۰ هاشمی رفسنجانی| بیستم دی ماه
تذکر افغانستان درباره حضور سپاه در این کشور
برخلاف معمول پنجشنبهها که به دفتر کوشک مىروم، به دفتر مجمع تشخیص -به خاطر غیبت دو روز گذشته- رفتم. تا ساعت سه کار کردم و به کوشک رفتم و پس از استفاده از استخر و سونا، به خانه برگشتم.
![تذکر افغانستان درباره حضور سپاه در این کشور](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/0V9YSpRrXvTb/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKro8OPx8h63D9w-aaaXLATA,,/IMG_20250109_140014_402.jpg)
به گزارش شرق؛ شب با فائزه براى تکمیل پایاننامه تحصیلى او که دربارۀ دیه [، حضانت، حق طلاق و ارث] زن و مرد تحقیق مىکند، کار کردیم.
روزنامهها، مشاجرات پریروز مجلس را به تفصیل آوردهاند. جمعى از نمایندگان تند چپ به مسئله [دستگیری آقای حسین] لقمانیان و مخدوششدن مصونیت قضائى نمایندگان و به هیئترئیسه به خاطر عدم دفاع از مجلس، اعتراض کردهاند و دو سه مورد آقاى [مهدی] کروبى، [رئیس مجلس] با آنها برخورد لفظى داشته؛ مثلاً با [رجبعلی] مزروعى، [نماینده اصفهان] و [احمد] میدرى، [نماینده آبادان] و بین [علیاصغر] هادىزاده، نماینده محلات و [علی] امامىراد، نماینده لرستان، درگیرى فیزیکى پیش آمده است. اکثر وقت مجلس، صرف مشاجرات شده و رسانههاى خارجى از مجلسیان در مقابل قوه قضائیه حمایت مىکنند.
اسرائیل براى انتقام عملیات شهادتطلبانه فلسطینىها، با تاتک و بولدوزر، هفتاد خانه را در [شهر] رفح منهدم و جمعى را بازداشت کرده است. آقاى [هادی] نژادحسینیان در سازمان ملل، به نامه وزیر امورخارجه اسرائیل، در مورد صحبتهاى روز قدس من، جواب محکمى داده که باید به عنوان سند رسمى سازمان ملل ثبت شود. لحن آمریکا و انگلیس در مورد همکارى ایران در مبارزه با تروریسم، آمرانه شده است. ایران، سفیر جدید پیشنهادى انگلیس را نپذیرفته. [دیوید ]رادوی را یهودی اطلاعاتى مىدانند؛ گرچه مدتها در ایران بوده و بستگان همسرش در ایراناند. باعث مشاجره مطبوعاتى و پارلمانی در انگلستان شده است.
یک هواپیماى سى130 آمریکا در پاکستان سقوط کرده و حداقل هفت تفنگدار دریایى کشته شدهاند. در هرات، مقامات افغانى به ایران توصیه کردهاند که نیروهاى سپاه کمتر در افغانستان ظاهر شوند که مورد بهانهجویى آمریکا نباشد.
اریک رولو، [روزنامهنگار فرانسوی] در مورد مسائل مربوط به باج دادن [ژاک] شیراک، [رئیسجمهور فرانسه] به ایران افشاگرى کرده و گفته از سوى تهران با آقاى [محسن] رفیقدوست، براى رهایى گروگانها، مذاکره کرده بود. افشاگرى جناح راست فرانسه، موضوع را به هم زد و بعداً خودشان معامله را انجام دادند.