|

برخی اعضای دولت روز در کابینه پزشکیان هستند شب کابینه دیگری!

فعال سیاسی اصلاح طلب نسبت به حضور افرادی غیرهمسو با دولت در کابینه هشدار داد و گفت: برخی در جلسه هیأت دولت شرکت می‌کنند و شب به یک جلسه دیگری می روند و دستورات را از آنجا می گیرند.

برخی اعضای دولت روز در کابینه پزشکیان هستند شب کابینه دیگری!

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مصطفی هاشمی‌طبا فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با اشاره به افرادی که در دولت حضور دارند و با دولت اختلاف نظر دارد، گفت: اگر کسی به صورت مستقل باشد، شاید بتواند با جمع دولت تطبیق دهد اما به نظر می رسد عقبه ای هم دارد. یعنی در جلسه هیأت دولت شرکت می کنند و شب به یک جلسه دیگری می رود و دستورات را از آنجا می گیرند.

او افزود: یعنی اگر فردی را به عنوان وفاق در کابینه می آورد، باید او هم اهل وفاق باشد. برخی از افراد به قول معروف «مِستر هاید و دکتر جکیل» هستند. روزشان یک جور هستند و در شب مدل دیگری و این مسئله برای اهل مملکت هم خوب نیست. 

هاشمی طبا ادامه داد: این موضوع باعث تضعیف دولت و جسارت مخالفانش می شود. این موضوع شایسته نیست و اگر آقای پزشکیان هم این موضوع را احساس می کند، باید زودتر دست به کار شود. یعنی، افرادی که مِستر هاید و دکتر جکیل هستند، عذرشان را بخواهد.

 

منبع: خبر آنلاین