|

پل پوگبا در رادار الاتحاد؛ بنزما مأمور مذاکره شد

در حالی‌که یک ماه از پایان محرومیت پل پوگبا می‌گذرد، ستاره پیشین تیم ملی فرانسه و یوونتوس هنوز مقصد بعدی‌اش را انتخاب نکرده و به نظر می‌رسد تکلیف آینده او در تابستان روشن خواهد شد.

پل پوگبا در رادار الاتحاد؛ بنزما مأمور مذاکره شد

به گزارش گروه رسانه ای شرق،در این میان، روزنامه العربیه با استناد به گزارش کانال TF1 فرانسه مدعی شده است که کریم بنزما، کاپیتان حال حاضر الاتحاد، به‌طور شخصی مذاکراتی را برای متقاعد کردن پوگبا به پیوستن به تیم عربستانی آغاز کرده است.

تا پیش از این، تیم‌هایی چون مارسی و اینتر میامی گزینه‌های جدی برای جذب هافبک فرانسوی بودند، اما حالا بنزما تلاش می‌کند تا هم‌تیمی سابقش در تیم ملی را به صدرنشین لیگ روشن عربستان بکشاند. در صورت موفقیت، پوگبا به جمع ستارگان فرانسوی الاتحاد مانند انگولو کانته، موسی دیابی و سرمربی تیم لوران بلان خواهد پیوست.

بنزما و پوگبا پیش‌تر در ۳۲ بازی برای تیم ملی فرانسه کنار یکدیگر به میدان رفته‌اند که حاصل آن ۲۱ پیروزی، ۷ تساوی و ۴ شکست بوده و آن‌ها در مجموع روی سه گل تیم ملی نیز تاثیر مستقیم داشته‌اند.

کریم بنزما که تابستان ۲۰۲۳ از رئال مادرید به الاتحاد پیوست، تا کنون موفق به ثبت ۳۵ گل در ۵۹ بازی در تمامی رقابت‌ها شده است. در سوی دیگر، پوگبا پس از محرومیت، هنوز به صورت رسمی در هیچ دیداری به میدان نرفته و آخرین حضورش با پیراهن یوونتوس رقم خورده است.

اکنون باید دید تلاش‌های بنزما می‌تواند این ستاره پرحاشیه و پرتوان را دوباره به زمین مسابقه بازگرداند یا خیر.