|

فرد آسیب زننده به سی و سه پل بازداشت شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی اصفهان از آسیب‌های وارد شده به پل‌های تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ و اقدامات مرمتی صورت گرفته خبر داد.

فرد آسیب زننده به سی و سه پل بازداشت شد

 

 

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ امیر کرم‌زاده، امروز ۱۸ فروردین‌ اظهار کرد: ۱۱ پل تاریخی در استان اصفهان روی زاینده‌رود قرار دارد که پنج پل از این مجموعه در محدوده شهر اصفهان واقع شده‌اند.

وی افزود: این پل‌ها همواره به‌عنوان معبر شهری مورد استفاده عمومی قرار می‌گیرند و از آنجا که این پل‌ها در اختیار این اداره کل قرار ندارند، این نهاد تنها نظارت و مرمت آن‌ها را به‌صورت سالیانه انجام می‌دهد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی اصفهان ادامه داد: عملیات مرمت سقف رواق‌های سرپوشیده دو سمت عرشه سی‌وسه پل در اسفند سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال انجام شد، همچنین تمامی درهای پل که توسط تخریبگران آسیب دیده بود و حفاظ‌های سی‌وسه پل و سایر پل‌های تاریخی مانند پل خواجو مرمت شد.

کرم‌زاده تاکید کرد: پل‌های تاریخی اصفهان به‌عنوان معابر عمومی شهری به‌طور روزانه توسط هزاران نفر استفاده و همین موضوع منجر به آسیب‌هایی به این آثار می‌شود، بنابراین این اداره‌کل همواره آمادگی خود را برای همکاری با نهادهای خدمات‌رسان عمومی در زمینه حفاظت از این پل‌ها اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از میراث آریا، وی تصریح کرد: یگان حفاظت این اداره‌کل در ایام نوروز با اعضای کمیته امنیت ستاد سفر در سطح پل‌ها گشت‌زنی داشتند، اما متاسفانه با توجه به حجم بالای حضور گردشگران، برخی تخلفات و آسیب‌ها به پل‌های تاریخی، از جمله سی‌وسه پل، مشاهده شد که یکی از آن‌ها توسط گردشگران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. این فرد خاطی که در حال دیوار نویسی بر جداره پل بود، به کمک دوربین‌های نقطه زن شناسایی و با تشکیل پرونده قضایی، به‌زودی تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی اصفهان در پایان تاکید کرد: با توجه به حضور ۹ میلیون گردشگر در جاذبه‌های استان اصفهان در ایام نوروز، خوشبختانه هیچگونه تخلف و آسیب دیگری در این مدت مشاهده نشد و این پل‌ها به‌طور مستمر تحت مراقبت‌های فیزیکی و الکترونیکی قرار دارند.

 

 

منبع: ايسنا