|

۴۰۰۰ دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه از سال ۹۶ تا سال گذشته آمبولانسی وارد ناوگان نشده بود، از وجود ۴ هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور خبر داد.

۴۰۰۰ دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ دکتر جعفر میعادفر امروز (۲۲ فروردین) در پایان سفر به خوزستان و بازدید از شهرهای شمالی، با اشاره به دو چالش نیروی انسانی و فرسودگی آمبولانس‌ها اظهار کرد: هر چند بخشی از کمبود نیروی انسانی حل شده و بخشی هم در حال حل شدن است اما همچنان نیاز به تامین نیروی انسانی داریم. باید توجه شود حتی اگر مجوز نیروی انسانی را هم دریافت کنیم در برخی مناطق به دلیل اینکه داوطلبی شرایط ما را احراز نمی‌کند، متقاضی وجود ندارد و نمی‌توانیم نیروی انسانی جذب کنیم.

وی افزود: در برخی مناطق، افراد غیربومی حاضر به کار نیستند یا تنها برای مدت کوتاهی به این مناطق می‌روند و پست‌ها را اشغال می‌کنند اما بعد با پارتی‌بازی و رابطه، جابه‌جا می‌شوند و منطقه خالی از نیرو می‌شود بنابراین برای این مناطق باید بومی‌گزینی انجام شود.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی ۵ هزار و ۵۰۰ نفری فوریت‌های پزشکی در سال جاری گفت: سهمیه خوزستان در این آزمون حدود ۲۶۰ نفر در نظر گرفته شده است.

میعادفر با بیان اینکه در حوزه آمبولانس عقب‌ماندگی و فرسودگی خیلی زیادی وجود دارد، تصریح کرد: از سال ۹۶ تا سال گذشته آمبولانسی وارد ناوگان نشده است؛ سال گذشته تنها حدود ۳۰۰ دستگاه تامین شده است و این در حالی است که ۴ هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور داریم.

وی افزود: امسال یک هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس تامین می‌شود و بخشی از فرسودگی برطرف خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با تاکید بر لزوم تامین زمین در شهرها توسط شهرداری‌ها یا راه و شهرسازی برای احداث پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی بیان کرد: همچنین از هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای ماموریت اربعین حسینی هستیم‌.

 

منبع: ايسنا