|

انتقال ۲۲ هزار ردیف کالای متروکه در گمرک فرودگاه امام

دادستان تهران‌ در بازدید از انبارهای گمرک فرودگاه امام‌‌(ره) از انتقال ۲۲ هزار ردیف کالای متروکه در دو سال گذشته خبر داد.

انتقال ۲۲ هزار ردیف کالای متروکه در گمرک فرودگاه امام

شرق: دادستان تهران‌ در بازدید از انبارهای گمرک فرودگاه امام‌‌(ره) از انتقال ۲۲ هزار ردیف کالای متروکه در دو سال گذشته خبر داد.

علی صالحی، در راستای تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر سرکشی و بازدید مستمر از انبارهای گمرک و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به منظور ساماندهی و صیانت از کالاهای موجود در این مراکز، صبح روز چهارشنبه مورخ 3/5/۱۴۰۳ به همراه جمعی از معاونان، مدیران شرکت شهر فرودگاهی، اداره کل گمرک، شرکت انبارهای عمومی و خدمات فرودگاهی، تعزیرات شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران ضمن بازدید از انبارهای گمرکی و مدیریت جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی واقع در شهر فرودگاهی امام خمینی‌(ره)، در جریان وضعیت انبارش، ترخیص و تعیین تکلیف کالاها در این انبارها قرار گرفت.

وی در ابتدای بازدید، با بررسی موشکافانه مدت و وضعیت نگهداشت پیش‌سازهای دارویی و صدور دستور باز‌کردن درِ انتهایی انبار و بازدید از کالاهای دور از دید و دسترس، تاریخ ورود به کشور و علت عدم ترخیص تعدادی از این اقلام را بررسی و دستورات لازم در‌خصوص پیگیری ترخیص این کالاهای راهبردی و حل مشکلات تخصیص ارز از مبادی مربوطه را صادر کرد.

صالحی در ادامه ضمن بازدید از انبارهای محل نگهداری کالاهای حجیم، دستور انتقال کالاهای متروکه به دو انبار‌ را که با مصوبات دادستانی تهران به مدیریت جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان‌ تخصیص یافته‌اند، صادر کرد.

دادستان تهران تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های ریاست قوه قضائیه که در اکثر جلسه‌ها به آن تأکید دارند، نظارت بر وضعیت نگهداشت و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای ادارات گمرک، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، اماکن نگهداری کالاهای اساسی، بنادر و سایر مراجع مرتبط است و اهتمام ویژه‌ای در این رابطه دارند. وی ادامه داد: با پیگیری‌های مجدانه به‌عمل‌آمده در چهارماهه ابتدایی سال جاری در حوزه گمرک فرودگاه حضرت امام‌(ره)، شاهد تعیین تکلیف سه‌هزارو 300 ردیف کالایی متروکه به ارزش هشت‌هزارو 600 میلیارد ریال و افزایش ۸۴۰ درصدی تعداد اقلام و ۶۳۰ درصدی ارزش ریالی کالاهای تعیین‌تکلیف‌شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم. دادستان تهران خاطرنشان کرد: در بازدید سال ۱۴۰۰ از این محل، مشاهده ‌شد که کالاهای وارداتی از زمان تأسیس فرودگاه امام‌(ره) در دهه ۸۰ در انبارها رسوب کرده بود و در وضعیت بسیار نامناسبی نگهداری می‌شد. اما امروز وضعیت انبارش و تعیین تکلیف کالاهای موجود به استانداردهای لازم نزدیک و مشهود است.

وی در ادامه از تعیین تکلیف ۲۲ هزار ردیف کالایی در دو سال گذشته و بعد از انتقال آنها به انبارهای مدیریت جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان خبر داد و گفت: می‌بایست فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه باقی‌مانده نیز بر اساس مصوبات ابلاغی این دادستانی پیگیری شود تا شاهد رسوب مجدد کالاها نباشیم.

صالحی ضمن بازدید از انبار محل تخلیه گوشت‌های وارداتی گفت: با توجه به گزارش دامپزشکی استان درخصوص نیاز به وجود انبار مجهز جهت تخلیه و بارگیری گوشت‌های گرم وارداتی و صدور دستور از ناحیه این دادستانی و تخصیص انبار مسقف، امروز نیز دستورات لازم جهت تأمین تجهیزات سرمایشی مناسب با اخذ نظرات کارشناسی و تأییدیه دامپزشکی استان در بازه زمانی یک هفته صادر شد.

وی ضمن گفت‌وگوی مستقیم و استماع مشکلات اعلامی نمایندگان واردکنندگان و ترخیص‌کاران در رابطه با هزینه‌های بالای نگهداری کالاها، تحمیل هزینه بیمه مضاعف به وارد‌کننده، نبود تجهیزات کافی حمل و جابه‌جایی و کیفیت نگهداری کالاها در محوطه فرودگاه، دستور ادامه حضور سرپرست دادسرای فرودگاه در محل، بعد از اتمام جلسه و بررسی صحت و سقم موضوع با حضور نمایندگان مذکور و صدور دستورهای لازم جهت حل مشکلات اعلامی را صادر کرد.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها