انفجار گاز در ساوه
انفجار گاز در ساوه یک نفر را راهی بیمارستان کرد.
![انفجار گاز در ساوه](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/wxwpUIuP59kb/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKvREzLRqMIWz9w-aaaXLATA,,/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87%2B_.jpg)
به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: نشت و انفجار گاز در یکی از خیابان های این شهرستان یک نفر را راهی بیمارستان کرد.
سمیه اسکندری جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حوالی ساعت ۲۲ و ۱۰ دقیقه امروز یک مورد انفجار گاز، شهری در یکی از واحدهای مسکونی خیابان استقلال به نیروهای اورژانس گزارش شد و نیروهای این مرکز برای امدادرسانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در این حادثه یک مرد دچار سوختگی شدید شده بود که پس از اقدامات پیش بیمارستانی به بیمارستان مدرس ساوه منتقل شده است.
اسکندری با اشاره به اینکه ۲ نفر از همسایگان نیز دچار تشنج عصبی شده بودند در محل مداوا شدند اضافه کرد: محل حادثه توسط آتشنشانان ایمن سازی شده بود.
منبع:
ایرنا