|

پیش‌بینی هوای بوشهر؛ جمعه اول فروردین ۱۴۰۴

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از اواخر وقت امروز، با ورود تدریجی سامانه بارشی، این سامانه تا روز شنبه فعال خواهد بود.

پیش‌بینی هوای بوشهر؛ جمعه اول فروردین ۱۴۰۴

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ پیام مساعدی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ما افزود: در این مدت، علاوه بر افزایش سرعت وزش بادهای جنوبی، در برخی نقاط استان و روی دریا بارش پراکنده باران، گاهی رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی یادآور شد: همچنین از روز شنبه آینده، به‌تدریج سرعت وزش بادهای شمالی به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای افزایش خواهد یافت و با تداوم وزش آن تا روز چهارشنبه، سواحل استان مواج و متلاطم خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: در ۲۴ ساعت آینده، آسمان این استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و وزش باد خواهد بود.

وی گفت: از فردا افزایش ابر و در مناطق شمالی و مرکزی احتمال بارش پراکنده باران وجود دارد همچنین فردا در برخی مناطق مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

 

منبع: ایرنا