|

پیش بینی هوای زنجان؛ سه شنبه ۲۶ فروردین ماه

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: از روز سه شنبه هفته جاری دمای هوا در مناطق مختلف استان کاهش می‌یابد و صبح جمعه در شهر زنجان به حدود صفر و در نقاط سردسیر و ارتفاعات به زیرصفر می‌رسد.

پیش بینی هوای زنجان؛ سه شنبه ۲۶ فروردین ماه

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ ارسطو محمدی افزود: در زمان حاضر آسمان نواحی مختلف استان به تدریج ابری و این شرایط در بعدازظهر با وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد شد.

وی یادآور شد: سامانه بارشی از بعدازظهر امروز وارد جو استان می شود که بر این اساس شاهد رگبارهای باران همراه با رعد و برق و در برخی مناطق استان بارش تگرگ خواهیم بود که تا غروب فردا این شرایط ادامه می یابد.

محمدی اظهار داشت: روز چهارشنبه نیز رگبارهای پراکنده را خواهیم داشت و روز پنجشنبه احتمال بارش‌های پراکنده وجود دارد که پس از آن به تدریج تضعیف می شود.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش قابل‌ ملاحظه سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، احتمال خیزش گردوخاک، نفوذ غبار و کاهش موقت کیفیت هوا نیز دور از انتظار نخواهد بود.

محمدی افزود: دمای فعلی شهر زنجان ۹ درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت دو درجه افزایش یافته است.

این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان سه و ۱۸ درجه، خرمدره پنج و ۲۰، ابهر چهار و ۲۱، آب‌بر ۹ و ۲۳، قیدار دو و ۱۶، سلطانیه یک و ۱۸، گرماب یک و ۱۹ و ماهنشان ۶ و ۲۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.