آزادی پس از ۲۰ سال
پلیس آمریکا مردی را پس از ۲۰ سال اسارت توسط نامادریاش نجات داد

به گزارش گروه رسانهای شرق، پلیس جزئیاتی از بیش از ۲۰ سال آزار و اسارت یک مرد توسط نامادریاش ارائه کرد. از نظر پلیس این مرد در شرایطی بدتر از شرایط یک سلول زندان زندگی کرده است.
این مرد که ۳۲ سال سن دارد، برای جلب توجه پلیس عمداً خانه را به آتش کشید و پس از حضور نیروهای پلیس اعلام کرد که این تنها راه ممکن برای درخواست کمک و آزادیاش بوده است.
پلیس اعلام کرد که این مرد به شدت دچار سوءتغذیه شده بود و مجبور بوده تقریباً ۲۴ ساعت شبانهروز در اتاقی محبوس بماند و حتی برای دفع ادرار از بطری استفاده کند
پلیس اعلام کرده است که اتاق محل نگهداری او تنها ۶.۷ متر مربع مساحت داشته و او پس از نجات حدود ۳۰ کیلوگرم وزن داشته است.
نامادری این مرد، کیمبرلی سالیوان ۵۶ ساله، به اتهام آدمربایی، حبس غیرقانونی، سوءرفتار شدید و بیرحمی بازداشت شده و با قرار وثیقه ۳۰۰ هزار دلاری در بازداشت به سر میبرد. او تمامی اتهامات را رد کرده است.
رئیس پلیس واتربری، فرناندو اسپانیولو، در نشست خبری گفت:
“در طول ۳۳ سال خدمت در نیروی پلیس، چنین رفتار غیرانسانیای را هرگز ندیدهام.”
او افزود: “شرایط زندگی این مرد حتی از سلول زندان هم بدتر بود.”
کیمبرلی سالیوان با وثیقه ۳۰۰ هزار دلاری به زندان منتقل شد. او با اتهاماتی از جمله حمله درجه یک، آدمربایی درجه دو، حبس غیرقانونی درجه یک، به خطر انداختن جان دیگران و بیرحمی نسبت به افراد روبهرو است، اما تمامی این اتهامات را رد کرده است.