در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پالایش نفت اصفهان تصویب شد
تقسیم 65 تومان سود پالایشگاه به ازای هر سهم
شرکت پالایش نفت اصفهان به ازای هر سهم، 650 ریال سود توزیع کرد. مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام و مجمع عمومی فوقالعاده شرکت پالایش نفت اصفهان سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1400 با حضور 75.84 درصد سهامداران برگزار و پس از تصویب صورتهای مالی، به ازای هر سهم 65 تومان به تصویب رسید.
شرکت پالایش نفت اصفهان به ازای هر سهم، 650 ریال سود توزیع کرد.
مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام و مجمع عمومی فوقالعاده شرکت پالایش نفت اصفهان سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1400 با حضور 75.84 درصد سهامداران برگزار و پس از تصویب صورتهای مالی، به ازای هر سهم 65 تومان به تصویب رسید.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان چشمانداز این شرکت را ارتقا به یک هلدینگ موفق پتروپالایشی در منطقه با بالاترین ضریب پیچیدگی تا سال 1405 بیان کرد و گفت: ضریب پیچیدگی این شرکت در حال حاضر با احتساب سهم شرکت در پتروشیمی، اصفهان و نفت سپاهان 6.2 بوده که پیشبینی شده این ضریب تا چهار سال آینده به بالای 12 برسد.
محسن قدیری دستیابی به مزیت رقابتی پایدار را نیازمند تغییرات در جهت تکنولوژی و توسعه کسبوکار و زنجیره ارزش دانست و تأکید کرد: این شرکت با حرکت در راستای توسعه پایدار، توانایی تولید بیش از 400 فراورده نفتی را در آینده دارد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در ادامه سود خالص این شرکت در سال مالی منتهی به 29 اسفند 1400 را 16.5 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ضریب حاشیه سود خالص این شرکت 7.8 درصد بوده که بسیار اندک است.
قدیری گفت: این شرکت در حال حاضر از لحاظ حاشیه سود خالص، در رتبههای یکی به آخر و پس از پالایشگاه آبادان قرار دارد که تا سال 1405 پیشبینی میشود با افزایش ضریب پیچیدگی، بیشترین حاشیه سود را در بین شرکتهای پالایشی کشور به خود اختصاص دهد.
وی از راهاندازی کامل پروژه واحد تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان تا شهریور امسال با ظرفیت صد هزار بشکه گازوئیل یورو۵ خبر داد و گفت: با بهرهبرداری این پروژه علاوه بر افزایش سالانه شش هزار میلیارد تومانی سود شرکت، 69 صدم نیز ضریب پیچیدگی شرکت را افزایش میدهد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان از تصویب قرارداد فاز ساخت و نصب واحد گوگردزدایی از تهمانده برجهای تقطیر پالایشگاه اصفهان (RHU) در هیئتمدیره این شرکت خبر داد و گفت: این پروژه در سال 1404 راهاندازی میشود و در حال حاضر، فاز مهندسی و خرید آن بیش از 35 درصد پیشرفت دارد.
قدیری با اشاره به اینکه طرح واحد شکست کاتالیستی بستر سیال (RFCC) شرکت پالایش نفت اصفهان و زنجیرههای وابسته به آن پس از 15 سال هنوز اجرائی نشده است، افزود: واحد «RHU» و «RFCC» مکمل یکدیگر بوده و با راهاندازی این دو واحد تا سال 1405 «وکیومباتوم» پالایشگاه به محصولات با ارزش افزوده بسیار بالا حدود 60 هزار بشکه بنزین و 300 هزار تن پروپیلن تبدیل و حداقل روزانه دو میلیون دلار به سود پالایشگاه افزوده میشود.
وی با بیان اینکه با ایجاد واحدهای «میتیونین» و «اکریلونیتریل» در پالایشگاه علاوه بر تولید مواد اولیه شرکت پلیاکریل اصفهان میتوان خوراک دام هم تولید کرد، گفت: ارزش افزوده هر بشکه بنزین 705 دلار بوده، ولی ارزش افزوده میتیونین و آکریلونیتریل بیش از سههزارو 800 دلار است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اینکه در زنجیره ارزش کروسین و گوگرد پروژهها دیده شده و در حال مطالعه است، گفت: در حال حاضر این شرکت روزانه 35 هزار بشکه کروسین مازاد دارد که با ایجاد واحد الکیلبنزن خطی (LAB) میتوان از آنها انواع شویندهها، پارافینهای دارویی و صنعتی استحصال کرد.
قدیری با بیان اینکه ساختار سازمانی شرکت پالایش نفت اصفهان تا دو ماه آینده به هلدینگ پتروپالایشی ارتقا خواهد یافت، افزود: بهزودی شش شرکت جدید در ذیل این هلدینگ به ثبت میرسد و تمام طرحهای توسعهای هلدینگ توسط این شرکتها اجرائی خواهند شد.
وی گفت: با ارتقای این شرکت به یک هلدینگ موفق پتروپالایشی تا سال 1405 پیشبینی میشود سود نیممیلیون دلار کنونی به 1.5 میلیارد دلار افزایش و ضریب پیچیدگی آن نیز بالای 12 شود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در ادامه مصرف کنونی آب پالایشگاه را 900 تا هزار مترمکعب در ساعت اعلام کرد و افزود: این شرکت برای تأمین آب مورد نیاز خود طرحهای زیادی تعریف کرده و با راهاندازی طرحهای یادشده، مصرف آب پالایشگاه افزایش پیدا نخواهد کرد.
قدیری گفت: با اجرای ۸۰ کیلومتر خط ریلی تمامی صنایع و کارخانههای مستقر در محدوده شاهینشهر همچون پالایشگاه اصفهان تا سال 1405 به راهآهن سراسری متصل خواهند شد و این شرکت میتواند محصولات خود را از طریق خطوط ریلی به سراسر کشور حمل کند.