|

رئیسی در دیدار با فرمانده کل انتظامی:

دولت در جهت پشتیبانی از نیروی انتظامی آمادگی دارد

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با حضور در دفتر رئیس‌جمهور با آیت‌الله رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد. سید ابراهیم رئیسی صبح دیروز (شنبه) در دیدار سردار احمدرضا رادان ضمن تبریک انتصاب وی به فرماندهی کل انتظامی کشور، این انتصاب را بیانگر تعهد، کارآمدی و تجارب ارزشمند ایشان در مدیریت و هدایت نیروهای خدوم انتظامی دانست.

دولت در جهت پشتیبانی از نیروی انتظامی آمادگی دارد

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با حضور در دفتر رئیس‌جمهور با آیت‌الله رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد. سید ابراهیم رئیسی صبح دیروز (شنبه) در دیدار سردار احمدرضا رادان ضمن تبریک انتصاب وی به فرماندهی کل انتظامی کشور، این انتصاب را بیانگر تعهد، کارآمدی و تجارب ارزشمند ایشان در مدیریت و هدایت نیروهای خدوم انتظامی دانست. رئیس‌جمهور اظهار امیدواری کرد که مجموعه فراجا در دوره جدید با توجهات الهی، اتکا به روحیه جهادی، بهره‌گیری مطلوب از توان و ظرفیت نیروهای فداکار انتظامی و تعامل نزدیک‌تر با مردم و افکار عمومی، در مسیر تقویت و استحکام بیش از پیش امنیت اجتماعی، پیشگیری از وقوع جرم، استقرار نظم و انضباط عمومی، گسترش عدالت و اعتمادسازی در سراسر کشور حرکت کند. رئیسی همچنین از درگاه خداوند دوام توفیقات سردار احمدرضا رادان را در انجام این وظیفه خطیر و خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران مسئلت کرد و آمادگی دولت را در جهت پشتیبانی از نیروهای خدوم انتظامی کشور اعلام کرد. سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت نیروی انتظامی کشور، توضیحاتی درباره برنامه‌ها و اهداف این مجموعه در دوره جدید ارائه کرد.

سلامتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:‌ عفو  عمومی  زندانیان  وقایع  اخیر  وجهه حاکمیت   را   بالا   می‌برد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: عفو عمومی بیش از آنکه برای معترضان زندانی مفید باشد، برای نظام مفید است و وجهه آن را بالا می‌برد. علاوه بر این باید توجه داشت که رفتار جوانان که اکثر معترضان از این قشر هستند، غیر از تعداد اندکی از آنها که وابسته به بیگانگان هستند، متأثر از فرایند تکامل و تغییر ساختار اجتماعی و نیازهای ناشی از آن یا ناشی از عملکرد مسئولان و دست‌اندرکاران است. محمد سلامتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این سؤال که راهکارهای شما برای برون‌رفت از شرایط موجود با توجه به اعتراضاتی که در کشور اتفاق افتاد چیست، گفت: به نظر باید علت اعتراضات را از بین برد. اعتراضات ناشی از انباشت مطالبات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مختلف بود؛ بنابراین باید در جهت برآورده‌کردن این مطالبات اقدام کرد. تمرکز روی حل مسائل اقتصادی مثل بی‌کاری، تورم، گرانی، تولید و ایجاد شرایط مناسب و امن برای کسب‌وکار از این موارد است. همچنین شرایط جدید اجتماعی که ناشی از تغییر ساختار آن است، اقتضا می‌کند در مورد توسعه سیاسی و توسعه فرهنگی اقدامی جدی به عمل آید.

وی افزود: این دو مورد هم از مطالبات واقعی اکثریت مردم و به خصوص نسل جدید و جوان محسوب می‌شود. در این زمینه ایجاد شرایط مناسب در برگزاری انتخابات‌های مختلف توسط حاکمیت، حق همه شهروندان است. بی‌توجهی به این مهم به معنی خارج‌کردن اکثریت مردم از مشارکت در سرنوشت کشور و عقب نگه‌داشتن آن در رقابت‌های بین‌المللی است. یکی از موارد توسعه سیاسی –اقتصادی، استفاده مطلوب از اینترنت است. ایجاد محدودیت در این زمینه به مثابه عدم درک مقتضیات روز است. در این دوران کار و شغل بسیاری به اینترنت گره خورده است. علاوه بر این اینترنت بهترین راه تسهیل تلاقی افکار و اندیشه‌ها در شرایط موجود است. ازاین‌رو دولت باید با این وسیله برخورد مثبت داشته باشد. زیان‌های ادعایی را باید با خلاقیت از بین برد نه با ایجاد محدودیت.

سلامتی در پاسخ به این سؤال که برخی راهکار عفو عمومی آزادی زندانیان اعتراضات اخیر را به عنوان پایانی برای وقایع اخیر و آغاز گفت‌وگوی ملی پیشنهاد می‌کنند نظر شما در این خصوص چیست، گفت: به نظرم این کار بیش از آنکه برای معترضان زندانی مفید باشد، برای نظام مفید است و وجهه آن را بالا می‌برد. علاوه بر این باید توجه داشت که رفتار جوانان که اکثر معترضان از این قشر هستند، غیر از تعداد اندکی از آنها که وابسته به بیگانگان هستند، متأثر از فرایند تکامل و تغییر ساختار اجتماعی و نیازهای ناشی از آن یا ناشی از عملکرد مسئولان و دست‌اندرکاران است. وی افزود: بنابراین از این زاویه نباید خیلی به آنها خرده گرفت و مسئولان باید آنها را درک کنند. اما به مسئولان و دست‌اندرکاران به دلیل کوتاهی‌ها و کم‌کاری و عدم خلاقیت که موجب ایجاد ریشه اصلی نارضایتی‌ها یعنی گرانی، بی‌کاری، محدودیت و ناامیدی شده می‌توان خرده گرفت. بنابراین دولت باید از موضع مسئولیت‌پذیری در جهت رفع و رجوع کارها اقدام کند تا وحدت جامعه را تحکیم بخشد. از این زاویه عفو عمومی قطعا در جهت تلطیف مناسبات بین ملت و حاکمیت مؤثر واقع می‌شود.