اعلام برنامههای تئاتر شهر تا پایان سال ۱۴۰۱
برنامه آثار نمایشی تالارهای «چهارسو»، «قشقایی»، «سایه» و «کارگاه نمایش» مجموعه تئاتر شهر تا پایان سال ۱۴۰۱ اعلام شد.
برنامه آثار نمایشی تالارهای «چهارسو»، «قشقایی»، «سایه» و «کارگاه نمایش» مجموعه تئاتر شهر تا پایان سال ۱۴۰۱ اعلام شد.
شش اجرای صحنهای تا روز دوشنبه بیستودوم اسفند سال ۱۴۰۱ در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر پیشروی مخاطبان قرار میگیرد.
در تالار چهارسو نمایش «دَر و گَبر و یک قرص نان» به نویسندگی و کارگردانی داود فتحعلیبیگی و بازی حمیدرضا معدنکن، امیرآزاد روستا، فاطمه رضاخانی، محمد رمضانی، کیانوش حاتمی، ساغر نوروزی، محمد حاجحمدی، مصطفی خدابندهلو، علی صابر، آرش اعظمی، ثنا آزادروستا، امیرعلی بهاری ساعت ۱۹ به مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان روی صحنه میرود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «انوشیروان، برای درمان بیماری خود وارد شهر مشهد میشود. پیر روشنضمیر از وی طلب قرص نانی میکند. قصه از جایی شروع میشود که در شهر زنی را برای دزدیدن قرص نانی مجازات میکنند».
در تالار قشقایی مجموعه نیز دو اثر نمایشی در نوبتهای زمانی مختلف پذیرای علاقهمندان تئاتر هستند.
نمایش «مَرد» به نویسندگی و کارگردانی حسین احمدخانی و بازی حسین احمدخانی، فاطمه زمانی، شیوا اربابی ساعت ۱۸:۱۵ با مدت زمان ۶۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان میزبان مخاطبان تئاتر در تالار قشقایی است.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «مرد برگشته است اما انباشته از مهمات است».
«آلاء» عنوان دیگر نمایش تالار قشقایی به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظمتبار و بازی مرجان آقانوری است که ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۴۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان روی صحنه تالار قشقایی پذیرای تماشاگران تئاتر است.
در توضیح این نمایش که با استفاده از فیگورها و حرکات اریالیوگا در ایران روی صحنه رفته، آمده است: «چیزی تا سحر نمانده، لحظه وداع اندوهگین نیست. هنگامهای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است، من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خندههای ممتد کنار هم، به دستانی که دوباره همقسم خواهند شد و عشق تبلور وجودیمان میشود».
تالار سایه مجموعه نیز در روزهای پیشرو میزبان مخاطبان تئاتر با دو اثر نمایشی است.
نمایش «قویتر» نوشته آگوست استریندبرگ و کارگردانی جواد تولمی یکی از آثار نمایشی تالار سایه است که هر روز غیر از شنبهها ساعت ۱۸:۳۰ به مدت زمان ۴۵ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان روی صحنه میرود.
آرزو صرافرضایی (بازیگر)، مریم قلهکی (صداپیشه)، آنا نمکچیان، ساجده باقری، مطهره قدسیزاده (عروسکگردان) برخی از عوامل اجرائی نمایش را تشکیل میدهند.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «قویتر در فضایی سوررئال و با حال و هوایی فانتزی-عروسکی با محوریت زن، به بررسی مواجهه ذهنی و رؤیاپردازانه یک زن با رویدادهای فردی، خانوادگی و اجتماعی پیشرو میپردازد؛ رویدادهایی که در چارچوب مثلثی عشقی روی میدهند. در این میان تشخیص فرد قوی و پیروزمند میدان نهتنها مشکل بلکه دور از ذهن میشود».
«همه چیز میگذرد، تو نمیگذری» نیز دیگر نمایش به صحنه رفته در تالار سایه به نویسندگی محمد چرمشیر و کارگردانی غلامرضا عربی است که این روزها با حضور هنرمندان نابینا و کمبینای کشورمان میزبان مخاطبان تئاتر است. در این نمایش که ساعت ۲۰ با مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت
۸۰ هزار تومان روی صحنه میرود، مریم دیهیمبخت، ندا سلیمانی، شیما شوری، حمیدرضا کیانیخواه، مسیحا موسوی، علی خدایاری، حمیدرضا فلاحی، زهره شعبانی، زهره میرشفیعیان، سهیلا جعفرآبادی و حانیه رستگاری بهعنوان بازیگر حضور دارند.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «قهرمان به همراه اسبش تاریخ را درمینوردد، عاشق میشود و در این عاشقی اسبش را قربانی میکند. معشوقهاش را هم از دست میدهد و در انتها در اوج تنهایی مسیری مییابد. این راه روزنهای است برای آیندهای روشن».
«هایکوی پاروزن یکدست» هم دیگر تئاتر به صحنه رفته در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر است که این روزها به نویسندگی و کارگردانی ماندانا عبقری و عروسکگردانی علیرضا دهقانی، ماندانا عبقری، محمدرضا لطفی، زهرا مسیبنهاوندی، فاطمه سیفی، صدف صمدی ساعت ۱۹:۳۰ با مدت زمان ۷۵ دقیقه و قیمت بلیت ۵۰ هزار تومان میزبان علاقهمندان تئاتر است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «ماسافومی ناکازاکی پسرکی تنها در جریان جنگ جهانی دوم با یک موج بلند سونامی به جزیرهای ناشناخته برده میشود. در آن جزیره با پرندهای که درنای آرزوهاست و یک خرچنگ آشنا میشود. او تا رسیدن پدرش، پاروزن یکدست، روزهایی پرماجرا را پشت سر میگذارد و به مفاهیم عمیقی از خودشناسی دست پیدا میکند. ماسافومی زیبایی صلح و آرامش را در جزیرهای پر از عشق، به دور از مصائب دنیای پر از جنگ آدمبزرگها در کنار درنای سپید آرزوها که او را قاقا مینامد، کشف میکند. جزیرهای که یافتنش برای یکایک آدمهای جهان، آرزویی است محال».