پاسخ وزارت آموزش و پرورش به گزارش «شرق»
در پاسخ به مطلب مندرج در آن روزنامه با عنوان «معلمان ته جدول حقوق» به تاریخ 1403.09.01 پاسخ مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش را به استحضار میرساند:
در پاسخ به مطلب مندرج در آن روزنامه با عنوان «معلمان ته جدول حقوق» به تاریخ 1403.09.01 پاسخ مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش را به استحضار میرساند:
1- به منظور ارتقای کیفیت و توجه به وضع معیشت و منزلت معلمان؛ قانون نظام رتبهبندی معلمان به استناد جزء ٢ بند (الف) ماده (٦٣) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه کشور و به منظور ایجاد سازوکار قانونی برای افزایش انگیزه شغلی، کسب و ارتقای صلاحیتهای معلمی و همچنین متناسبسازی پرداختها براساس شایستگیها و نتایج عملکرد رقابتی معلمان تهیه و پس از تصویب در جلسه 1399/12/17 هیئت محترم وزیران، طی نامه شماره ١٥٤٥٤٦/٥٨١٥٣ مورخ 1399/12/25 به مجلس محترم شورای اسلامی ارسال و در تاریخ 1400/12/15 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است که براساسآن افراد مشمول بر حسب امتیازات مربوطه در تاریخ 1400/06/31 در یکی از رتبههای مربوطه (آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم) قرار گرفتهاند که براساس رتبههای اخذشده حقوق و مزایای آنان تعیین و پرداخت شده است.
2- در زمینه افزایش حقوق معلمان پیشنهاد افزایش فوقالعاده ویژه تا سقف 50 درصد حقوق ثابت و فوقالعادههای مستمر موضوع بند 10 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری به مراجع ذیصلاح ارائه شده است که به محض حصول نتیجه مطلوب اقدام خواهد شد.
علیایحال به استناد ماده ١١٧ قانون مدیریت خدمات کشوری، که مقرر میدارد: حقوق و مزایای کارکنان دولت به استثنای اعضای هیئت علمی و... براساس بخشنامه شماره ١٤٥٩٣/٢٠٠ مورخ 1388/02/21 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور و قوانین و مقررات ابلاغشده از سوی هیئت محترم وزیران محاسبه و پرداخت شود، بدیهی است هرگونه تغییر در امتیازات جداول حق شغل، شاغل و... کارکنان، و کاهش فاصله حقوق و مزایای کارکنان دولت منوط به وصول دستورالعملهای جدید از سوی مراجع ذیصلاح خواهد بود.
خواهشمند است دستور فرمایید طبق قانون مطبوعات و رسانهها نسبت به درج جوابیه این مرکز در همان صفحه و با همان قلم اقدام لازم صورت گیرد.