دستیار رئیسی در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی:
در بحث حجاب پیگیریهایی داشتم که به نفع مردم شد/ ویدئو
در خصوص لایحه امنیت زنان به مجلس نامه زدم تا تعیین تکلیف شود و گفتم اگر برای لایحه حجاب این امکان وجود دارد که به سرعت تصویب شود، باید برای لایحه امنیت زنان نیز که اتفاقا رویکرد جمهوری اسلامی و اسلام عزیز در مورد کرامت بانوان و صیانت از زنان هم تناسب خیلی زیادی دارد، این امکان وجود داشته باشد که البته پاسخ مکتوب نگرفت.
به گزارش شبکه شرق، دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی گفت: در بحث حجاب با پیگیریها و موضعگیریهایی داشتم که به نفع مردم شد. بنده در بحث حجاب قائل به یک نگاه فرهنگی و تربیتی در کنار قانون هستم لذا یک بسته زیست عفیفانه آماده کردیم، البته خیلی وقت است که دنبال جلسهای با آموزش و پرورش هستم که البته هنوز به ما افتخار ندادند.
سکینه پاد، دستیار رئیسجمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه یکسال از حکم و ماموریت خطیر من گذشته است، گفت: اصل این حکم و با آن محتوای بینظیرش را اینطور میتوان تعبیر کرد که انقلاب اسلامی از خودش علائم حیات نشان میدهد که یک فرد عادی معمولی برای مردم در جایگاهی قرار گیرد که برای مردم است تا پیگیر نص صریح قانون باشد و چالش من از همین جاست، یعنی حکم من را شخص اول اجرایی برای من میزنند و میخواهند پیگیر حقوق مردم از دستگاههای اجرایی باشم و چالش از همینجا بوده و هست.
دستیار حقوق شهروندی رئیسجمهور تاکید کرد: حوزه فضای مجازی و فیلترینگ، حقوق زنان، اخراج اساتید دانشگاه و همچنین مباحثی که مرتبط با حقوق عامه است از جمله موضوعاتی است که در یکسال گذشته دنبال شده است.
او افزود: برای حقوق مادی و معنوی زنان دفتری طراحی کردیم. پیگیری حقوق بین المللی مردم ایران را در مجامع بینالمللی تعریف کردیم که دفتری هم برای آن طراحی شد. بخشی از نگاه ما پیشبرنده بوده است. به آزادی و حقوق شهروندی تاکید دارم و شاید در حدود ۱۰۰ نامه با دستگاههای مختلف مکاتبه داشتهام. در پیگیری حقوق مردم نمیتوانیم بدون پیشزمینه و به صورت چریکی اقدام کنیم، اما جاهایی هم که لازم بوده است بیمحابا حضور یافتم و مسائل را پیگیری کردم.
در بحث حجاب پیگیریهایی داشتم که به نفع مردم شد
پاد عنوان کرد: در بحث حجاب پیگیریهایی داشتم و به استناد حکمی که داشتم موضعگیریهایی داشتم که به نفع مردم شده است. در بحث فیلترینگ باتوجه به جایگاه بنده و حق آزادی بیان باید میپرسیدم که آزادی بیان چگونه است که به آقای رئیس جمهور بگویم.
دستیار رئیسجمهور گفت: در بحث مشهور اخراج اساتید لازم دانستم ورود کنم، با برخی از اساتید دیدار کردم و از بعضی خواهش کردم تشریف بیاورند. توییتی هم زدم که اگر اساتیدی مدعی اخراج هستند اطلاع بدهند و مستنداتی بدهند، بعضی گفتند چرا زدید ادعا کردید، من یک آدم حقوقی هستم؛ تعداد زیادی از اساتید به من پیغام دادند اما مستنداتی ارائه نشد. لذا نامهای به وزیر علوم و بهداشت زدم که تعداد زیادی از اساتید به کار بازگشتند و تعدادی دیگری هم در دست اقدام است.
پاد گفت: درخصوص لایحه امنیت زنان به مجلس نامه زدم تا تعیین تکلیف شود و گفتم اگر برای لایحه حجاب این امکان وجود دارد که به سرعت تصویب شود، باید برای لایحه امنیت زنان که اتفاقا رویکرد جمهوری اسلامی و اسلام عزیز در مورد کرامت بانوان و صیانت از زنان هم تناسب خیلی زیادی دارد هم این امکان وجود داشته باشد که البته پاسخ مکتوب نگرفتم که آقای قالیباف بعد از سخنان رهبری گفتند آن را به صحن میآورند که هنوز نیاوردند و نمیدانم به عمر این مجلس میرسد یا خیر.
وی تاکید کرد: فضای مجازی که دیگر مجازی نیست و حتی آقای جوادی آملی یک نگاه مترقی داشتند و فرمودند زندگی اقتصادی مردم در این فضا رقم میخورد. در نامهای هم به دبیر شورای عالی فضای مجازی خواستار تشریح نتیجه دستور رئیس جمهوری درباره «بازنگری در سیاستهای مسدودسازی فضای مجازی» شدم اما تاکنون جوابی دریافت نشده است. در این خصوص نامهای به رئیس جمهور دادم که باید این مهم تعیین تکلیف شود. بازدیدی از موزه شهید بهشتی داشتم و به رئیس جمهور نامه زدم چرا سایت شهید بهشتی فیلتر است و ایشان هم دستور ویژه دادند.
پاد با بیان اینکه این روزها در خصوص حجاب مسائلی هست، گفت: بنده در بحث حجاب قائل به یک نگاه فرهنگی و تربیتی در کنار قانون هستم؛ لذا یک بسته زیست عفیفانه آماده کردیم، البته خیلی وقت است که من دنبال جلسهای با آموزش و پرورش هستم که البته هنوز به ما افتخار ندادند.
در بحث ورود به قتلهای ناموسی تابوشکنی کردیم
وی درخصوص بحث قتلهای ناموسی در جامعه گفت: در بحث ورود به قتلهای ناموسی تابوشکنی کردیم، نمیگویم تعدادش زیاد است اما یک موردش هم احساسات مردم را جریحه دار میکند که در این خصوص هم جلسات و بستههایی داشتیم. در خصوص برپایی تجمعات جلساتی داشتیم بحثهایی با رئیس جمهور و مجلس داشتیم که بحثهای کارشناسی آن تقدیم مجلس شد.
دستیار رئیس جمهور در امور پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی درخصوص نقض حریم خصوصی در پی هک پلتفورمها گفت: درخواست یک جلسه با حضور آقای میری را داشتیم و آقای ریس جمهور هم در این خصوص دستور ویژه دادند.
او درخصوص حضورش در هیات دولت و این که چرا سخنگو صحبتی از شما نمیگوید، گفت: این سوال را باید از سخنگوی دولت بپرسید. شخص آقای رئیس جمهور ارادهشان این بود که این جایگاه اتفاق بیفتد. این جایگاه جدید است شاید بعضیها نسبت به این امر تکمین نمیکنند. همان روز که آقای رئیس جمهور حکم من را زدند گفتم باید در هیات دولت باشم که ایشان گفتند در تمامی جلسات باشید که تا امروز محقق نشده است اما با توجه به بند وصیتنامه سیاسی امام بنده خودم سراغ تمام وزرا میروم.
پاد درباره لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت و نظر یک منتخب مجلس که میگوید این لایحه به بنیان خانواده آسیب میزند، گفت: اولا مصاحبه یک آقایی که تازه انتخاب شده است را به حساب مجلس نگذارید، اگر خانمها و آقایانی که در این مجلس حضور دارند و یا آنها که در مجلس دوازدهم هم حضور خواهند داشت خودشان را در نسبت غلیظ با رهبری میدانند باید پیگیر این لایحه باشند چرا حضرت آقا در این مورد اهتمام دارند.
به عنوان عضو کمیته اعتراضات سال ۱۴۰۱ به اوین رفتم و با محمدی دیدار کردم
معاون رئیس جمهور درخصوص آزادی بیان و قانون مطبوعات گفت: در رصدی که کردم و کار مطالعاتی که انجام دادیم، گلایههایی که اصحاب رسانه داشتند را بررسی کردیم، آنها معتقد بودند که حقشان تضییع میشود، ما معتقدیم باید قانون مطبوعات ارتقا پیدا کند و حمایتی شود که آن هم با حضور خود اصحاب رسانه صورت گیرد.
او گفت: طی بررسیها در کمیته اعتراضات سال ۱۴۰۱ به زندان اوین رفتم حتی با خانم محمدی هم دیدار کردم. در برنامه صف اول هم گفتم خبرنگاری که در میدان حضور دارد و گزارشی تهیه میکند، باید حمایت شود.