مرتضی آقاتهرانی عضو جبهه پایداری:
آقاتهرانی و پایداریچیها در تکاپو برای برای ثبتنام برخی افراد خاص در انتخابات مجلس
یک عضو جبهه پایداری گفت: بسیاری از این افراد به دلایلی حاضر به پیشثبتنام یا ثبتنام نهایی درانتخابات مجلس نبودند اما اعضای جبهه پایداری در نشستهایی، تلاش کردند آنها را برای حضور در انتخابات قانع کنند.
به گزارش شبکه شرق، مرتضی آقاتهرانی عضو جبهه پایداری با بیان اینکه جبهه پایداری، هر هفته جلسات خود را به صورت منظم برای بررسی مسائل مختلف کشور از جمله انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار میکند، اظهار کرد: در موضوع انتخابات مجلس، یکی از اقداماتی که جبهه پایداری انجام داده، دعوت از شخصیتها، افراد کارآمد و نخبهی جامعه برای ثبتنام به عنوان داوطلب نمایندگی مجلس است.
بخش هایی از گفت و گوی آقاتهرانی را در ادامه می خوانید:
بسیاری از این افراد به دلایلی حاضر به پیشثبتنام یا ثبتنام نهایی درانتخابات مجلس نبودند اما اعضای جبهه پایداری در نشستهایی، تلاش کردند آنها را برای حضور در انتخابات قانع کنند.
برخی افراد کارآمد و توانا تصور میکردند که حتی اگر به عنوان نماینده انتخاب شوند، تاثیری بر جامعه و کشور نخواهند داشت اما اعضای جبهه پایداری در جلسات با آنها، مسئولیتهای داوطلب و اینکه چگونه این فرد کمک و حمایت خواهد شد و سبب اثرگذاری بر جامعه میشود را برای آنها تشریح کردند.
هدف از تشکیل این شوراها، شناسایی افراد توانمند است تا مشخص شود که کدام یک از آنها، شاخصههای لازم برای احراز نمایندگی را دارند.
به همکاران شورای مرکزی شهرستانها تاکید شده که فعال باشند تا افراد واجد شرایط و دارای صلاحیت لازم، شناسایی شوند و این رویه قطعا به انتخاب اصلح ختم میشود.
اگر به عنوان نمونه ۵ یا ۶ نفر در یک شهرستان به عنوان افراد کارآمد شناسایی شوند، قطعا از میان آنها، افراد اصلح از سوی جبهه پایداری برای نمایندگی معرفی خواهند شد.
وقتی مردم ببینند که مجلس عملکرد خوبی دارد، قطعا تمایل آنها برای مشارکت در انتخابات بیشتر میشود؛ البته اگر مردم ببینند که مشکلات آنها توسط مجلس حل نمیشود، به صورت طبیعی، مشارکت مردم در انتخابات کاهش خواهد یافت.
مجلس یازدهم در بیش از سه سال فعالیت خود، عملکرد قابل قبولی نسبت به مجالس قبل در بخشهای مختلف داشت تصویب برخی لوایح و طرحها و قانونشدن آنها، سبب شد برخی از مشکلات کشور حل شود؛ هرچند که در این مدت، ضعفهایی هم وجود داشته است.
یکی از ضعفهای مجلس یازدهم، اطلاعرسانی و تبیین کم اقدامات انجام شده است؛ اینکه برخی معتقدند نباید درباره فعالیت موثر مجلس صحبت کرد، اشتباه است چراکه مردم باید بدانند کمیسیونها و کمیتههای مختلف مجلس، چه اقداماتی در راستای بهبود شرایط و رفع مشکلات آنها انجام میدهند.
وقتی مردم ببینند که برخی پروژههای کلان ملی در بخشهای مختلف عمرانی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با تصویب مجلس به سرانجام رسیده و همراه با اجرای دولت، روند رو به رشدی را طی میکند، قطعا میل و انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات بیشتر خواهد شد.
اگر نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیونها در مدت باقیمانده تا انتخابات مجلس، فعالیتها و اقدامات خود را برای بهبود شرایط مردم ۲ تا چند برابر کنند، از نظر روانی، تمایل مردم برای مشارکت در انتخابات مجلس بیشتر خواهد شد.
هر فردی که در خود این توانایی و ظرفیت را میبیند که میتواند برای مردم کاری انجام دهد، حتما برای داوطلبی نمایندگی مجلس باید ثبتنام کند و مردم هم برای تعیین سرنوشت خود و شهری که در آن زندگی میکنند، برای انتخاب فرد اصلح باید پای صندوق رای حاضر شوند.