|

شصت هزار امضا برای درخواست محاکمه سعید جلیلی به اتهام خیانت به منافع ملی

شصت هزار نفر برای درخواست محاکمه سعید جلیلی به اتهام خیانت به منافع ملی امضا کردند.

شصت هزار امضا برای درخواست محاکمه سعید جلیلی به اتهام خیانت به منافع ملی

حضرت حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای

ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران

سلام

با عنایت به ادعای حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی از کاندیداهای دوره چهاردهم ریاست جمهوری مبنی بر ممانعت سعید جلیلی دیگر کاندیدای این دوره از پیوستن ایران به FATF به دلیل کینه‌توزی و لجاجت شخصی با رئیس دولت یازدهم و دوازدهم، مستدعی است دستور فرمایید این ادعا و خسارات احتمالی ناشی از اقدام مدعی‌علیه به منافع ملی مورد رسیدگی قرار گیرد‌.

از آن‌جا که مانع‌تراشی در اجرای FATF عملاً زندگی تمام مردم ایران -به جز معدود کاسبان تحریم- را به قهقرا کشانده و می‌تواند از مصادیق جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور باشد و بسیاری از مردم، به دلیل فقدان اطلاع از دلایل نپیوستن ایران به FATF انگشت اتهام را به سمت دیگر مقامات کشور نشانه می‌گیرند و نظام را به بی‌توجهی نسبت به منافع ملت متهم می‌کنند، لازم است تا در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی شود تا ضمن معرفی خاطیان و خائنان، سایر ارکان نظام از اتهامات بلاوجه مبرا گردند.

توفیق رفیق‌تان

 

این مطالبه به خاطر استقبال بالا در لیست پیگیری‌های ویژه کارزار قرار گرفته است. نتایج پیگیری را از طریق تب پیگیری در همین صفحه دنبال کنید..
تعداد بیشتر امضا و تبلیغ این کارزار به ما برای پیگیری جدی‌تر کمک خواهد کرد و توجه رسانه‌های بیشتری به موضوع جلب می‌شود.
 

https://www.karzar.net/123759