|

تسلیت رئیس مجلس برای درگذشت دو هنرمند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیام‌های جداگانه در گذشت دو هنرمند بازیگر و صدا پیشه را به خانواده‌های منوچهر والی زاده و ایرج رضایی و جامعه هنری کشور تسلیت گفت.

تسلیت رئیس مجلس برای درگذشت دو هنرمند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ آقای قالیباف در پیام تسلیت درگذشت هنرمند پیشکسوت صداپیشه، مدیر دوبلاژ و بازیگر توانمند تئاتر و سینما و تلویزیون آقای منوچهر والی زاده نوشت: صدای آشنا و دلنشین و نقش‌آفرینی‌های هنرمندانه ایشان در آثار هنری و در طول سال‌ها فعالیت که با ذوق سرشار همراه بود در خاطر و ذهن مردم هنردوست کشورمان به یادگار باقی خواهد ماند.

رئیس مجلس همچنین در پیامی ضمن عرض تسلیت درگذشت صداپیشه و دوبلور باسابقه و ارجمند کشور، استاد ایرج رضایی تاکید کرد: ایشان از شخصیت‌های فرهیخته در عرصه هنر بودند که با صدای پرقوام و بیانی به‌یادماندنی در آثار نمایشی و سینمایی داخلی و خارجی، لحظات خاطره‌انگیز و فراموش‌ناشدنی را در ذهن مردم به یادگار گذاشتند. 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما