|
نویسنده: رضا فتوح

مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در مجمع عمومی عادی سالیانه پالایشگاه نفت اصفهان گفت:

تا سال ١٤٠٧، شرکت ما طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده به ظرفیت ٥٠٠ هزار بشکه خواهد رسید

مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: در سال ١٤٠٧، شرکت ما حدود ٨٠ میلیون لیتر کسری سوخت خواهد داشت، که در این راستا پالایشگاه ٣٧ میلیون لیتر سوخت تحویلی ما است که طی برنامه‌ریزی‌ها ظرفیت به ٥٠٠ هزار بشکه خواهد رسید و با بهره‌وری مناسب ظرفیت به ٤٤ میلیون لیتر در روز می‌رسد.

تا سال ١٤٠٧، شرکت ما طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده به ظرفیت  ٥٠٠ هزار بشکه خواهد رسید

مجمع عمومی عادی سالیانه پالایشگاه نفت اصفهان منتهی به سال مالی اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور ۷۸ درصدی سهامداران عصر 28  تیرماه در سالن همایش‌های شهرک شهید منتظری برگزار شد .

در این مجمع، ارتباط تصویری زنده ای از پروژه‌های سایت دوم پالایشگاه اصفهان در بندرعباس و پروژه شیرین‌سازی نفت سفید برای حاضران در این مجمع ارائه شد.

 محسن قدیری مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در قالب گزارش به سهامداران حاضر در مجمع عمومی عادی سالیانه گفت: اینکه چشم‌انداز شرکت بسیار جسورانه است و در تمام زمینه‌ها با نگاه به جامعه، احترام به محیط زیست پیگیری می‌کنیم، هدف ما رسیدن به جایگاه ٥٠٠ شرکت برتر دنیا و ١٦ پالایشگاه برتر است.

وی احترام به اخلاق، محیط زیست و توجه به هوش مصنوعی در مجموعه را بسیار ضروری دانست و اظهارکرد: در سال گذشته با شرکت در بورس توانستیم حداکثر ارزش بازار را مدیریت کنیم و بالاترین سود را با ظرفیت ٣٨٠ هزار بشکه‌، به دست بیاوریم.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان افزود: اگر خوراک لازم تهیه شود تا ٤٤٠ بشکه سود خالص شرکت، ٣٩ همت است که ٧.٣٢ درصد تغییر داشته است که نسبت به دیگر شرکت‌ها از شرایط مناسبی برخوردار هستیم.

وی گفت: در سال ١٤٠٧، شرکت ما حدود ٨٠ میلیون لیتر کسری سوخت خواهد داشت، که در این راستا پالایشگاه ٣٧ میلیون لیتر سوخت تحویلی ما است که طی برنامه‌ریزی‌ها ظرفیت به ٥٠٠ هزار بشکه خواهد رسید و با بهره‌وری مناسب ظرفیت به ٤٤ میلیون لیتر در روز می‌رسد.

قدیری تصریح کرد: با بهره‌برداری از پالایشگاه نفت بندرعباس تولیدات شرکت پتروپالایش اصفهان به ٥٦ میلیون لیتر خواهد رسید، و در این خصوص با توسعه ٣٧ میلیون لیتر ناترازی، سوخت کشور را جبران خواهیم کرد.

وی در خصوص میزان حمل و نقل تا سال ١٤٠٥، گفت: ریل‌های مورد نیاز از ذوب آهن اصفهان خریداری  شده و ٤٠ مجوز آن اخذ شده و در آینده نزدیک ارتباط شرکت در خصوص حمل و نقل از طریق دریا برقرار خواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان  در خصوص تولید سوخت دریایی بانکرینگ تا سال ١٤٠٦، بیان کرد: کشتی های ما به خاطر نبود این سوخت مجبور به مراجعه به دبی هستند و ما در اسکله شهید رجایی در حال خرید مخازن برای ساخت و تولید هستیم که این مشکل هم برطرف و در سرعت کار صرفه جویی خواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به جذب دو میلیارد یورو سرمایه‌گذار یوزانس برای پالایشگاه جنوب، خاطرنشان کرد: در بحث مصرف آب خام ما با مدیریت خوب تیم ما ٦ مخزن آب استراتژیک ساخته شد و ٢٣ پروژه آبی دیگر در حال ساخت است.

وی افزود: ما در پالایشگاه ٨٢.٧٥ درصد پروگرس داریم که تنها ١.٥٧ درصد از برنامه‌ریزی خود عقب هستیم که عدد قابل توجهی است و اجرای ما ٣٧ درصد است که باید مجوزهای لازم برای آن اخذ شود.

قدیری با بیان اینکه چهار هزار نفر در پروژه‌های ما مشغول به کار هستند، گفت: پالایشگاه ١٢٠ هزار بشکه‌ای بندرعباس خریداری شده که فعالیت آن مبتنی بر نفت خام ایران است.

وی با بیان اینکه ما به اندازه وسعت پالایشگاه اصفهان در بندرعباس زمین خریداری کرده‌ایم، گفت: مجوزهای لازم با سرعت بالایی در حال اخذ است و تا سه ماه آینده کلیه مجوزها تهیه خواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه ما در زنجیره ارزش به پیچیدگی ١٦  خواهیم رسید که  در نوع خود اقدام بسیار بزرگی است، تصریح کرد: ما به دنبال احداث پارک گوگردی هستیم و طراحی‌ها کاملأ انجام شده است و منتظر مجوزهای محیط زیستی هستیم.

وی با بیان اینکه شرکت مشعل پویا با ١٥٠ شرکت دانش‌بنیان ارتباط علمی و فنی برقرارکرده است  گفت: مجموعه میرداماد نیز بسیار بی‌نظیر است و ٢١ درصد روغن نسل سه می‌دهد که پیش‌بینی فروش با حاشیه سود ٣٠ درصد خواهد بود.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه مدیریت ٥٠ جایگاه استان در دست هلدینگ این شرکت است، افزود: با این وجود  دیگر نباید ما را با دیگر پالایشگاه‌ها مقایسه کنند و ما یک شرکت نفتی همانند شرکت  شل خواهیم شد.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در رابطه با مسئولیت‌های اجتماعی پالایشگاه، گفت: ما در حال ساخت ٥٠ مدرسه هستیم که ٢٨٠ میلیارد تومان از هزینه‌های ساخت را از شرکت‌های تحت پوشش و کارمندان شرکت گرفتیم.

وی با اشاره به کاشت یک هزار و ١٥٠ بادام اسکوبار در سال گذشته، افزود: امسال برنامه‌ریزی برای کاشت دو هزار هکتار خواهیم داشت که این مورد نیز در نوع خود یک سرمایه گذاری نیز به شمار می رود.

قدیری درباره کاهش مصرف ٧٥ درصد منابع آبی، اظهار کرد: حدود ١١.٧٨ درصد مصرف انرژی کاهش پیدا کرده است، تمام پالایشگاه‌های قدیم ما نیز با کمک مهندسان ایرانی در شرکت مشعل پویا بروز می‌شود.

وی تأکید کرد: در سال ١٤٠٦ دستیابی به سود ٤.٢ میلیارد دلاری و کسب ضریب پیچیدگی بالای ١٢ در دستور کار است.

در ادامه این جلسه، رأی‌گیری انتخاب هیئت مدیره شرکت پالایش نفت اصفهان برگزار شد و برای کرسی‌های هیئت مدیره شرکت اوای پردیس سلامت، شرکت توسعه سرمایه رفاه، شرکت گروه تابان فردا، شرکت صادرفر، شرکت سرمایه‌گذاری استان چهارمحال و بختیاری و شرکت سرمایه‌گذاری ایرانیان نامزد شدند.

در مجمع عمومی عادی ۲۸ تیرماه پالایشگاه اصفهان همچنین در مورد انتخاب اعضای هیأت مدیره رأی گیری شد و به ترتیب شرکت‌های تابان فردا، سهام عدالت سرمایه گذاری ایرانیان، توسعه سرمایه رفاه و آوای پردیس سلامت از اعضای هیأت مدیره شرکت پالایش نفت اصفهان در سال جاری انتخاب شدند.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها