عرضه اولیه نبابک امروز یکشنبه ۱۶ دی
یکشنبه مورخ ۱۴۰۳.۱۰.۱۶ سهام شرکت نساجی بابکان با نماد نبابک عرضه اولیه خواهد شد، به طوری که تعداد کل سهام قابل عرضه ۱۳۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از کل سهام شرکت میباشد، با این عرضه اولیه بیشتر آشنا شوید.
امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳.۱۰.۱۶ سهام شرکت نساجی بابکان با نماد نبابک عرضه اولیه خواهد شد، به طوری که تعداد کل سهام قابل عرضه ۱۳۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از کل سهام شرکت میباشد که ۵ درصد از آن معادل ۰۰۰ ۴۵۰۰۰ سهم در مرحله اول به روش حراج و قیمت ارزش گذاری۸۴۰۱ ریال جهت خرید سرمایه گذاران واجد شرایط (صندوقهای سرمایه گذاری سهامی و مختلط) عرضه خواهد شد و ۹۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد مابقی در مرحله دوم به روش قیمت ثابت و بر مبنای قیمت شف شده در مرحله اول جهت خرید سایر سرمایه گذاران عرضه خواهد شد.
گفتنی است حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی در مرحله اول ۴۵۰ هزار سهم و حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی در مرحله دوم ۱۸۰ سهم میباشد.
تعداد کل سهام قابل عرضه: ۱۳۵ میلیون سهم (۱۵ درصد از سهام شرکت)
برای مشاهده جدیدترین اخبار بورس ایران فیلترشکن را روشن کنید و اینجا کلیک کنید.
مرحله اول
تعداد سهام قابل عرضه به سرمایهگذاران واجدشرایط به روش حراج: ۴۵ میلیون سهم معادل ۵ درصد از سهام شرکت
تاریخ عرضه اولیه: یکشنبه ۱۶ دیماه ۱۴۰۳
حداکثر سهام قابلخریداری توسط هر کد معاملاتی: ۴۵۰ هزار سهم
مرحله دوم
حداقل سهام قابل عرضه به سایر سرمایهگذاران به روش قیمت ثابت: ۹۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد
حداکثر سهام قابلخریداری توسط کد حقیقی و حقوقی: ۱۸۰ سهم
حداکثر میزان نقدینگی
با فرض اینکه قیمت کشف شده توسط سرمایهگذاران واجدشرایط در مرحله اول ۸۴۰۱ ریال باشد، حداکثر میزان نقدینگی ۱,۵۱۲,۱۸۰ ریال خواهد بود.
با توجه به بررسی آمار مشارکت در عرضههای اولیه قبلی، در صورت حضور 1 میلیون نفر در این عرضه، پیشبینی میشود به هر کد معاملاتی حدود 90 سهم اختصاص یابد. ارزش این تعداد سهم حدود 76,000 تومان تخمین زده میشود .
درج نماد نبابک
۱۷ تیرماه سال جاری نماد نبابک اولین نماد بود که در بازار نوآفرین درج نماد شد. این نماد متعلق به شرکت نساجی بابکان بود که در تابلو رشد بازار نوآفرین فرابورس ایران درج شد.
بازار نوآفرین چیست؟
فرابورس دارای بازارهای مختلفی بوده که یکی از این بازارهای تازه تاسیس، بازار نوآفرین است که در پاییز ۱۴۰۲ راه اندازی شد.
این بازار با هدف تسهیل پذیرش استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان در بازار سهام راهاندازی شده است تا از این طریق به تامین مالی سریع این شرکتها و بهرهمندی از سایر مزایای بازار سرمایه کمک کند.
معرفی شرکت نساجی بابکان
شرکت نساجی بابکان ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۵۲ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. مرکز اصلی شرکت در کیلومتر ۷ جاده قدیم آمل به بابل واقع شده است.
فعالیت شرکت
فعالیت اصلی اداره کارخانه ها به منظور تولید و تهیه انواع نخ و پارچه و هرگونه منسوجات دیگر و فروش محصولات تولیدی در داخل و خارج است. شرکت دارای خط تولید ریسندگی و بافندگی است که با ظرفیت تولید ۲۵۰۰ تا نخ و ۱۰ هزار متر مربع پارچه در حال فعالیت است. نساجی بابکان، سالانه 10 میلیون متر مربع پارچه تولید میکند و در سالهای گذشته قبل از کرونا، جزو اولین شرکتهای صادرکننده بود. از امسال نیز مجددا صادرات آغاز شده و در چند حوزه پارچههای سبک و سنگینبافت فعالیت میکند.
سرمایه و سهامداران عمده شرکت
شرکت مرآت پرشین کیش مالکیت ۷۹ درصد سهام این شرکت را دارا است. سرمایه اولیه شرکت با ۲۰۴ نیروی انسانی، ۵۰ میلیون تومان بوده که طی ۶ مرحله افزایش سرمایه به ۹۰ میلیارد تومان رسیده است.
نساجی بابکان از بورس حذف شده بود
این شرکت در زمانی که به بخش دولتی تعلق داشت موفق شد در سال ۱۳۷۵ این قابلیت را پیدا کند که در بازار سرمایه پذیرش و به عنوان یک شرکت سهامی عام معامله شود. ولی در سال ۱۳۸۷ با توجه به زیان انباشتهای که شرکت داشت، نماد این شرکت از بورس حذف شد و شرکت هم در سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار شد. ابوالقاسمی در ادامه افزود: واگذاری شرکت نساجی بابکان به بخش خصوصی را میتوان نقطه عطف شرکت دانست. زیان انباشته شرکت در سال ۱۳۸۸ بیش از ۲۴ میلیارد نومان و بدهی آن نیز ۲۹ میلیارد تومان اعلام شد. در این زمان بخش خصوصی توانست شرکت را به نحوی خوب مدیریت کند که ما امروز مجددا میبینیم که شرکت دارد دوباره به بازار سرمایه بازمیگردد.
رشد درآمدی نبابک
درآمد شرکت از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ رشدی ۱۰۰ درصدی داشته و رشد سه برابری در سود خالص شرکت را میبینیم و همچنین حاشیه سود عملیاتی شرکت نیز در سالهای اخیر رشد خوبی داشته است.