|

هشدار هواشناسی به این شهرها

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرده است که به دلیل پایداری جو، از روز شنبه (۱۲ آبان) تا ظهر یکشنبه (۱۳ آبان)، در شهر‌های اصفهان، کرج و تهران شاهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.

هشدار هواشناسی به این شهرها

به گزارش شرق ،  سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های اصفهان، کرج و تهران خبر داد.

 سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرده است که به دلیل پایداری جو، از روز شنبه (۱۲ آبان) تا ظهر یکشنبه (۱۳ آبان)، در شهر‌های اصفهان، کرج و تهران شاهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.

طبق این هشدار، آلودگی هوا برای گروه‌های حساس در حد ناسالم پیش‌بینی می‌شود و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک، در مناطق پرتردد نیز کیفیت هوا ممکن است برای تمامی گروه‌ها ناسالم شود. سازمان هواشناسی توصیه می‌کند که اقدامات مدیریتی برای بهینه‌سازی مصرف سوخت‌های فسیلی و کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده انجام شود. همچنین، افراد به‌ویژه سالمندان، کودکان و افرادی که به بیماری‌های قلبی و تنفسی مبتلا هستند، از تردد‌های غیرضروری و انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در دریای خزر

سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشدار سطح نارنجی از افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر خبر داد که بر اساس این هشدار، این وضعیت جوی از بعدازظهر فردا (یکشنبه، ۱۳ آبان) آغاز و تا بعدازظهر پنجشنبه (۱۷ آبان) ادامه خواهد داشت.

طبق این پیش‌بینی‌ها، بیشینه سرعت وزش باد بین ۲۴ تا ۳۰ نات خواهد بود، و ارتفاع امواج در مناطق ساحلی به ۱.۷ تا ۲.۳ متر و در مناطق دور از ساحل به بیش از ۲.۳ متر خواهد رسید. این وضعیت به‌ویژه در شب یکشنبه تا ظهر دوشنبه و از عصر سه‌شنبه تا صبح پنجشنبه شدت بیشتری خواهد داشت.

مناطق تحت تأثیر این سامانه شامل سواحل و مناطق دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و مناطق دور از ساحل استان گلستان در دریای خزر خواهد بود. بر این اساس، روز یکشنبه ۱۳ آبان، سواحل استان‌های گیلان و مازندران و مناطق دور از ساحل گلستان و در روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه، تمامی سواحل و مناطق دور از ساحل این استان‌ها، و روز پنج‌شنبه، سواحل غربی دریای خزر تحت تأثیر خواهند بود.

از جمله پیامد‌های احتمالی این وضعیت می‌توان به غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی، آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، و اختلال در فعالیت‌های تفریحی و تردد‌های دریایی قایق‌های سبک، نیمه‌سنگین و سنگین اشاره کرد. همچنین، فعالیت شناور‌های مسافربری، کشتی‌های تجاری و عملیات فراساحلی نیز با اختلال مواجه خواهد شد و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی وجود دارد.

سازمان هواشناسی توصیه می‌کند که از شنا و فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی پرهیز شود و تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین به حداقل برسد. همچنین، تمهیدات لازم برای تردد ایمن شناور‌های سنگین، فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی اتخاذ شود و آمادگی لازم برای مقابله با خسارت‌های احتمالی وجود داشته باشد.

 

 
 

 

 

 

منبع: ایرنا
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها