|

چالش بر سر دستمزد کارگراًن در تمام دنیا

چالش‌های اقتصادی در سال‌های اخیر دامن‌گیر همه کشورها شده و فشار اصلی آن هم بر قشر کارگر خواهد بود؛ بنابراین بسیاری از کشورها شروع به افزایش دستمزد کردند.

چالش بر سر دستمزد کارگراًن در تمام دنیا

چالش‌های اقتصادی در سال‌های اخیر دامن‌گیر همه کشورها شده و فشار اصلی آن هم بر قشر کارگر خواهد بود؛ بنابراین بسیاری از کشورها شروع به افزایش دستمزد کردند. سال قبل هم رسانه‌ها در مورد فشارهای اقتصادی در برخی از کشورها نوشته بودند: تورم جهانی که پس از همه‌گیری و حمله روسیه به اوکراین همچنان بالا باقی‌ مانده است، در سال جاری به‌ آرامی آغاز به کاهش کرده است؛ اما مردم در سرتاسر جهان هنوز فشار اقتصادی را احساس می‌کنند و دولت‌ها با افزایش حداقل دستمزد به این معضل واکنش نشان داده‌اند. طبق این داده‌ها، بسیاری از کشورها سعی کردند تا دستمزد کارگران را افزایش دهند. طبق گزارش سال قبل، انگلیس یکی از جدیدترین کشورهایی است که اقدام به افزایش حداقل حقوق کرده است. در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی، انگلیس ابتدای هفته گذشته اعلام کرد که حداقل دستمزد را به حداقل ۱۱ پوند برابر 4.13 دلار در ساعت افزایش می‌دهد. این افزایش که قرار است از ماه آوریل سال آینده اعمال شود، به ‌دنبال صدور دستورالعمل جدید «کمیسیون حداقل دستمزد» انگلیس اجرا خواهد شد. طبق اعلام دفتر جرمی هانت، وزیر دارایی انگلیس، این تغییر باعث تقویت وضعیت اقتصادی تقریبا دو میلیون فرد کم‌درآمد در انگلیس خواهد شد. انگلیس روندی جهانی را دنبال می‌کند، زیرا کشورهای زیادی به‌ دنبال کاهش بار مالی از زندگی شهروندان خود در بحبوحه کاهش قدرت خرید هستند. در ادامه، براساس داده‌های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) بالاترین و پایین‌ترین میزان حداقل دستمزد‌ میان کشورهای عضو این سازمان مشاهده می‌شود. حداقل دستمزد واقعی، ارزش حقیقی حداقل دستمزد اسمی با احتساب نرخ تورم است.

پس از ماه مِی‌ سال قبل، فرانسه به اولین کشور در میان اعضای OECD تبدیل شد که با پرداخت ساعتی 8.13 دلار، بالاترین حداقل دستمزد واقعی را داراست. حداقل حقوق استرالیا هم در ماه جولای به 6.13 دلار افزایش یافت تا حداقل حقوق در این کشور با آلمان و لوکزامبورگ برابر شود. این دو کشور حداقل دستمزدهای خود را در ماه آوریل افزایش دادند. نیوزلند هم در ماه مارس حداقل دستمزد خود را به 2.13 دلار در ساعت رساند و در جایگاه پنجم OECD قرار گرفت. طبق این گزارش‌ها مالت، مکزیک، برزیل، کلمبیا و شیلی کمترین حداقل دستمزد ملی را برای کارگران دارند. پایین‌ترین رتبه به مالت اختصاص دارد که حداقل دستمزد تضمین‌شده در آن فقط 5.1 دلار در ساعت است. مکزیک در سال ۲۰۲۳ دستمزد ساعتی خود را ۲۰ درصد افزایش داد و به 8.1 دلار رساند. 

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها