|

قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی / ساینا دوگانه سوز چند؟ + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی را در این گزارش بخوانید.

قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی / ساینا دوگانه سوز چند؟ + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴

به گزارش گروه رسانه ای شرق، بر اساس قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی، زامیاد پادرا پلاس دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ با قیمت ۷۴۰ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد و زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ آپشنال SVD با قیمت ۷۳۵ میلیون تومان در بازار آزاد به فروش می‌رسد. همچنین ساینا S دنده ای دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار آزاد حدود ۵۶۵ میلیون تومان قیمت دارد.

براساس قیمت بازار سورن دوگانه سوز در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۴ با قیمتی معادل ۸۸۰ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود و سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ نیز حوالی ۸۵۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده است. جهت اطلاع از جدیدترین قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی در اردیبهشت ۱۴۰۴ جدول زیر را مطالعه کنید.

قیمت بازار آزاد محصولات دوگانه سوز داخلی - اردیبهشت ۱۴۰۴

برند

مدل

کارکرد(کیلومتر)

قیمت (تومان)

زامیاد پادرا پلاس دوگانه سوز

۱۴۰۳

صفر

۷۴۰,۰۰۰,۰۰۰

زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز

۱۴۰۳ آپشنال SVD

صفر

۷۳۵,۰۰۰,۰۰۰

ساینا S دنده ای دوگانه سوز

۱۴۰۳

صفر

۵۶۵,۰۰۰,۰۰۰

سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز

۱۴۰۴

صفر

۸۸۰,۰۰۰,۰۰۰

سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز

۱۴۰۳

صفر

۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰

خودرو بنزینی بخریم یا دوگانه‌سوز؟

در مقایسه بین خودروهای بنزینی و دوگانه‌سوز، کاملا طبیعی است که خودروهای بنزینی برتر ظاهر می‌شوند چرا که تنها نقطه ضعف بنزین در مقابل گاز طبیعی قیمت بالاتر آن است. برای کسانی که استفاده زیادی از اتومبیل خود ندارند، خرید یک خودرو بنزینی با هزینه‌های نگهداری پایین و استهلاک کمتر گزینه‌ای معقول خواهد بود. استفاده از گاز طبیعی تنها به افرادی توصیه می‌شود که از اتومبیل خود برای مدت طولانی استفاده می‌کنند، نظیر رانندگان تاکسی‌ها یا افرادی که در اسنپ به فعالیت مشغول هستند.

از سوی دیگر باید توجه داشت که فناوری استفاده از گاز CNG به عنوان سوخت جایگزین در خودروهای بنزینی به منظور کاهش آلایندگی، راهکاری منسوخ است که عمر آن به سال‌ها پیش باز می‌گردد. در شرایط امروزی دولت‌ها برای کنترل آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت، به استفاده از خودروهای هیبریدی برقی بنزینی روی آورده‌اند و کمتر کسی به فکر استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت خودروها است.

منبع: اقتصاد آنلاین