|

آمار جدید از تصادفات نوروزی و موج خروج خودروها از تهران/ خطرناک‌ترین جاده‌های ایران کجا هستند؟

موج بازگشت مسافران نوروزی رو به افزایش است و حوادث در جاده‌های کشور کماکان در حال رخ دادن است.

آمار جدید از تصادفات نوروزی و موج خروج خودروها از تهران/ خطرناک‌ترین جاده‌های ایران کجا هستند؟

به گزارش شبکه شرق، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور از وقوع ۹۳ هزار و ۵۹۸ تصادف در نوروز امسال خبر داد و گفت: کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان پر‌حادثه‌ترین استان‌ها بودند.

سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور اعلام کرد: حجم کل تردد جاده‌ای از ۲۴ اسفند ماه، ۴۷۸ میلیون تردد بوده است و متوسط تردد روزانه ۲۶ میلیون تردد که نسبت به سال گذشته، دو درصد کاهش داشته است.

او افزود: تعداد تصادفات منجر به مرگ، ۶۱۱ فقره با ۷۴۰ متوفی بوده است؛ همچنین تعداد تصادفات جرحی، ۱۵۴۱۱ فقره با ۱۹۳۲۵ مجروح بوده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ادامه داد: تعداد تصادفات خسارتی نیز ۷۷ هزار و ۵۷۶ مورد بوده و در مجموع ۹۳ هزار و ۵۹۸ تصادف در نوروز به وقوع پیوسته است.

سرهنگ شیرانی تاکید کرد: استان‌های کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان پر حادثه ترین استان‌ها به لحاظ تصادفات بوده است.

افزایش حوادث در جاده‌ها و خروج ۹۵۰ هزار خودرو در نوروز از تهران

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه اوج خروج خودروها در تهران مربوط به روزهای ابتدایی سال جاری بوده است، گفت: براساس آمار ۹۵۰ هزار خودرو از تهران خارج شدند که هنوز ۶۰۰ هزار خودرو به تهران بازنگشته‌اند.

سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به افزایش موج بازگشت سفرهای نوروزی اظهار کرد: حوادث در سطح جاده‌ها کماکان در حال رخ دادن است که عمده علت حوادث، بی‌احتیاطی برخی از رانندگان در رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است؛ به‌خصوص سبقت و سرعت و همچنین خواب‌آلودگی عمده علت حوادث رانندگی در جاده‌ها است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: کماکان در جاده‌ها تردد در حال انجام است؛ موج بازگشت مسافران نوروزی در روز گذشته و امروز رو به افزایش است اما خوشبختانه ترافیک سنگینی را در جاده‌ها شاهد نیستیم. امروز محدودیت‌های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال اعمال می‌شود. همچنین امروز به جهت ایمنی مسافران نوروزی، تردد تمامی وسایل نقلیه سنگین در سطح جاده‌ها ممنوع شده ‌است.

شیرانی با اشاره به موضوع مهم مدیریت سفر افزود: با توجه به اینکه در سال گذشته (سیزدهم فروردین‌ ماه)، با افزایش سفرها مواجه بودیم در برخی از مسیرها، ترافیک‌های ایجاد شد، توصیه می‌کنیم مسافران در ساعات اولیه یا در روزهای آینده، بازگشت خود را مدیریت کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه اوج خروج خودروها در تهران مربوط به روزهای ابتدایی سال جاری بوده است، گفت: براساس آمار، ۹۵۰ هزار خودرو از تهران خارج شده‌اند؛ البته تعدادی از این خودروها به تهران بازگشته‌اند اما هنوز ۶۰۰ هزار خودرو به تهران بازنگشته‌اند.

پرخطرترین جاده‌های نوروز کجا بوده‌اند؟

بر اساس آمار‌های پزشکی قانونی در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۲۸ نفر در سیستان و بلوچستان، ۱۱۱نفر در فارس، ۸۹ نفر در استان کرمان و ۷۸ نفر در تصادفات رخ داده در تهران، جان خود را از دست داده‌اند.

 در طرح نوروزی سال ۱۴۰۱ نیز، ۱۲۴ نفر در سیستان و بلوچستان، ۹۴ نفر در فارس، ۹۲ نفر در کرمان و ۷۹ نفر نیز در خراسان رضوی جان خود را از دست دادند. همچنین در سال ۱۴۰۰ نیز، استان‌های فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان به ترتیب ۹۹،۹۵ و ۸۶ کشته را در تصادفات نوروزی به خود اختصاص داده‌اند.

در سال ۱۴۰۲، کمترین میزان جان‌باختگان تصادفات هم در استان‌های ایلام و کردستان و در سال ۱۴۰۱ در استان چهارمحال و بختیاری و اردبیل به ثبت رسیده است.

وقوع بیش از ۱۳۰۰۰ تصادف رانندگی منجر به جرح و مرگ در سفرهای نوروزی

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ۱۳ هزار تصادف رانندگی منجر به جرح و مرگ در سفرهای نوروزی رخ داده است.

بنابر اعلام خبرگزاری پلیس، سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در بازدید از محورهای مواصلاتی استان قزوین اظهار داشت: جاده چالوس از ساعاتی پیش از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد، همچنین در آزادراه قم و آزادراه قزوین، شاهد بار ترافیکی پرحجمی هستیم.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه سفرهای مسافران نوروزی امروز، فردا و پس‌فردا ادامه دارد، افزود: ۱۳ هزار تصادف منجر به جرح و فوت افراد در این ایام رخ داده است که ۹۰ درصد از خودروهای دخیل از نوع خودروهای داخلی و ۱۰ درصد از نوع خودروهای خارجی بودند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه‌ داد: سهم شماره‌گذاری خودروهای داخلی، ۸۸ درصد و خودروهای خارجی، ۱۲ درصد است؛ این آمار ۹۰ درصدی تصادفات نشان می‌دهد که خودروهای داخلی، ۲ درصد بیشتر از سهم شماره‌گذاری دخالت داشتند.

سردار حسینی یادآور شد: سهم انواع خودروها در تصادفات مشخص است؛ به طور مثال انواع پژو ۳۰ درصد سهم تصادف داشتند، درحالی که سهم شماره گذاری آنها ۲۷ درصد است.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: باید در یک گفت‌وگوی ویژه، پس از جمع‌بندی طرح نوروزی، به دقت سهم هر خودرو با در نظر گرفتن شماره گذاری، عامل انسانی و مولفه راه را در تصادفات جاده‌ای بررسی و اطلاع‌رسانی کنیم.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: بیش از ۱۳ هزار تصادف رانندگی منجر به جرح و مرگ در سفرهای نوروزی رخ داده است.

منبع: مهر
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها