پیشبینی هوای خراسان رضوی و مشهد فردا سهشنبه ۱۸ دی
دمای هوا در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری نسبت به روزهای ابتدایی هفته جاری سردتر است و دمای شبانه در بیشتر مناطق صفر و یا کمتر صفردرجه خواهد بود.
![پیشبینی هوای خراسان رضوی و مشهد فردا سهشنبه ۱۸ دی](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/T4ua3Gh4Yhk3/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKprHW6bs3Jnkb-6yvbXnnWg,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF.jpg)
به گزارش شبکه شرق، کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: هوای سرد و خنک که از ابتدای هفته جاری در استان غالب است تا روزهای پایانی هفته جاری ماندگار خواهد بود.
محمد غیوری روز دوشنبه افزود: دمای هوا در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری نسبت به روزهای ابتدایی هفته جاری سردتر است و دمای شبانه در بیشتر مناطق صفر و یا کمتر صفردرجه خواهد بود.
وی ادامه داد: مناطق شمالی و غربی خراسان رضوی نسبت به دیگر مناطق کاهش دمای بیشتری دارند و احتمال وقوع بارش های خفیف نیز در این مناطق دور از انتظار نخواهد بود.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی تصریح کرد: باتوجه به ماندگاری هوای سرد، انباشت آلایندگی ها در شهرهای صنعتی استان از جمله کلانشهر مشهد نیز پیش بینی می شود.
غیوری عنوان کرد: در شبانه روز گذشته، قوچان با منفی هشت و سرخس با ۱۵ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق خراسان رضوی بوده اند و در همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی صفر تا ۱۲ درجه داشته است.
وی اضافه کرد: دمای کنونی مشهد هفت درجه است که طبق تحلیل نقشه ها و مدل های هواشناسی، امروز بین منفی ۲ تا ۱۲ درجه در نوسان خواهد بود.