|

پایان سرمای شدید در اغلب مناطق کشور

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب دوشنبه تا پایان هفته افزایش دما در غالب مناطق کشور رخ خواهد داد

پایان سرمای شدید در اغلب مناطق کشور

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: فردا سه شنبه در مناطقی از بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و در ارتفاعات کرمان، چهارمحال و بختیاری، لرستان و ایلام، افزایش ابر و رگبار باران و در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: امشب دوشنبه در جنوب شرق کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار خواهیم داشت.

ضیائیان  با بیان اینکه از روز دوشنبه تا پایان هفته افزایش دما در غالب مناطق کشور رخ خواهد داد گفت: دوشنبه تا چهارشنبه خلیج فارس و دریای عمان مواج است.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی اظهار کرد: از اوایل شب سه شنبه در مناطقی از بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و در ارتفاعات کرمان، چهارمحال و بختیاری، لرستان و ایلام، افزایش ابر و رگبار باران و در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود.

وی  با بیان اینکه چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به جنوب کشور، در جنوب، جنوب غرب و غرب، ابرناکی و بارش باران و برف خواهیم داشت و در دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و جنوب آذربایجان غربی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود گفت: همچنین در استان‌های واقع در جنوب و جنوب غرب رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: پنجشنبه بارش در این مناطق تقویت می‌شود و بخش‌هایی از اصفهان، یزد و خراسان جنوبی را نیز فرا می‌گیرد. در کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب و شمال فارس بارش شدت خواهد داشت.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان