لطفا سالمندان بیشتر حرف بزنند!
چندی پیش مقالهای علمی منتشر شد و برای جلوگیری از آلزایمر پیشنهاداتی مطرح کرد.

به گزارش گروه رسانهای شرق؛ در این مقاله که شهریار خواجیان ترجمه کرده است، پزشکان توصیه میکنند: برای پیشگیری از کاهش حافظه، سالمندان باید بیشتر صحبت کنند. در حال حاضر، گفتوگو و برقراری ارتباط کلامی یکی از مؤثرترین راهها برای حفظ سلامت ذهن است.
طبق این مقاله حداقل سه فایده مهم برای پرحرفتر شدن در دوران سالمندی وجود دارد:
۱. تحرک ذهنی و تقویت حافظه:
حرف زدن مغز را فعال نگه میدارد. چون زبان و اندیشه با یکدیگر پیوند دارند، گفتوگوی سریع، ذهن را وادار به واکنش سریعتر میکند و این امر حافظه را تقویت میکند. در مقابل، سکوت طولانی میتواند خطر افت حافظه را افزایش دهد.
۲. کاهش استرس و فشار روانی:
صحبت کردن احساسات فروخورده را تخلیه میکند، اضطراب را کاهش میدهد و از ابتلا به بیماریهای روانی پیشگیری میکند. بسیاری از ما دردها و دلنگرانیهایمان را در دل نگه میداریم، اما گفتوگو راهی سالم و مؤثر برای رهایی از این فشارهاست.
۳. تقویت عملکرد بدنی:
صحبت کردن عضلات صورت و گلو را به کار میگیرد، ظرفیت ششها را افزایش میدهد و به بهبود گردش هوا کمک میکند. این کار حتی میتواند احتمال ضعف بینایی، کاهش شنوایی، سرگیجه و اختلالهای مشابه را کاهش دهد.
در این مقاله به سالمندان پیشنهاد شده است که اگر میخواهید ذهنی پویا و حافظهای قوی داشته باشید، تا میتوانید گفتوگو کنید و ارتباط اجتماعی خود را حفظ کنید. سکوت دشمن آرامش و سلامت روان است.