|

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار سیل و آب‌گرفتگی در ۱۹ استان

معاون عملیات سازمان امداد و نجات در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل و آب‌گرفتگی، از آماده‌باش کامل نیروهای امدادی در ۱۹ استان کشور خبر داد.

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار سیل و آب‌گرفتگی در ۱۹ استان

وی افزود: لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی از دیگر مخاطرات پیش‌بینی شده است.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر بیان داشت: در همین راستا تمامی امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در این استان‌ها در حالت وضعیت آماده‌باش کامل عملیاتی قرار گرفتند که در صورت هرگونه مخاطره جوی به هموطنان خدمات امدادی ارائه کنند.

کبادی از شهروندان خواست تا ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه، با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

 

منبع: مهر