پلیس آمریکا، نوجوان اوتیسمی را کشت
نوجوان معلولی که هدف تیراندازی پلیس ایالت آیداهو آمریکا قرار گرفته بود، جان خود را از دست داد.

به گزارش گروه رسانهای شرق ؛ خانواده پسر نوجوان آمریکایی مبتلا به اوتیسم که روز ۵ آوریل (۱۶ فروردین) هدف تیراندازی پلیس آیداهو قرار گرفته بود، روز شنبه، ۱۲ آوریل (۲۳ فروردین) جان خود را در بیمارستان از دست داد.
به گزارش آسوشیتدپرس، یکی از اعضای خانواده این نوجوان قربانی ۱۷ ساله، گفت: وی علاوه بر اوتیسم از فلج مغزی نیز رنج میبرد؛ آزمایشها در روز جمعه نشان داد که او هیچ فعالیت مغزی ندارد.
وی با بیان اینکه این نوجوان تحت چند عمل جراحی قرار گرفت، اعلام کرد: پزشکان ۹ گلوله از بدنش خارج کردند؛ ضمن اینکه پای او را نیز قطع کردند.
تیراندازی به نوجوان یادشده پس از آن رخ داد که شخصی با پلیس شهر پوکاتلو در جنوب غربی آیداهو تماس گرفته و اعلام کرد که یک پسر نوجوان ظاهرا پس از استفاده از نوشیدنیهای الکلی چاقو به دست در حیاط خانه راه میرود.
افسران پلیس در عرض حدود ۱۲ ثانیه پس از پیاده شدن از خودروهای گشت به سمت این پسر شلیک کردند؛ آنها تلاشی برای مدیریت فضا انجام ندادند.
افسران یادشده که هویتشان اعلام نشده است، در مرخصی اداری قرار گرفتند.
دادستانی اعلام کرد که تصمیم طرح اتهام علیه این افسران پس از تحقیقات مستقل گرفته میشود.
بعدا مشخص شد که دلیل تعادل نداشتن این پسر نوجوان تزلزل در راه رفتن به دلیل ناتوانیهای جسمی بوده است.