وزیر کار با تشکلهای کارگری مشورت کند
جامعه کارگری معتقد است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نباید مشورت با تشکلهای کارگری را فراموش کند.
شرق: جامعه کارگری معتقد است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نباید مشورت با تشکلهای کارگری را فراموش کند.
آیت اسدی، عضو کارگری شورای عالی کار گفت: آقای احمد میدری در صورت مشورت با تشکلهای کارگری میتواند موفق عمل کند. آیت اسدی رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان قزوین افزود: با توجه به اینکه ایشان در حوزه وزارتی سابقه دارد و از اطلاعات و دانش خوبی نسبت به مسائل این حوزه برخوردار است، میتواند وزیر موفقی باشد. او در حوزههای فقر و آسیبهای اجتماعی تحقیقات بسیاری انجام داده و این روزها مبارزه با فقر باید یک اولویت اصلی باشد.
اسدی با بیان اینکه «متأسفانه امروز جامعه کارگری کشور با وجود کار و زحمت فراوان در دام فقر گرفتار شده است»، اضافه کرد: سطح معاش جامعه کارگری آنچنان تنزل پیدا کرده که میتوان با قاطعیت گفت اکثریت کارگران شاغل و بازنشسته امروز زیر خط فقر هستند و فقیر محسوب میشوند لذا آقای میدری که در این زمینه تحقیقات خوبی انجام داده، باید از راهکارهای اجرایی و کارا برای زدودن فقر از چهره جامعه کارگری کشور استفاده کند.
عضو کارگری شورای عالی کار در ادامه در ارتباط با توقعات کارگران از وزیر جدید کار گفت: کارگران نیازمند راهکارهای اجرایی و پایبندی به قانون برای بهبود سطح معاش خود هستند؛ از وزیر کار آینده توقع داریم با بازگشت به قانون، مقدمات خروج کارگران از زیر خط فقر را فراهم کند. آقای میدری اگر به عنوان وزیر کار انتخاب شود باید به همان اصول و عقایدی که در تحقیقات علمی خود دنبال کرده، در عمل پایبند باشد و نقش مدافع کارگران را بر عهده بگیرد.
به اعتقاد این فعال کارگری، انتخاب مدیران ارشد در وزارت کار و تأمین اجتماعی اهمیت بسیار دارد؛ مدیران باید از نیروهای متخصص و دغدغهمند باشند و براساس شایستهسالاری انتخاب شوند.
رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان قزوین افزود: مدیران ارشد وزارتخانه باید از علم و دانش کار بهرهمند باشند، فراجناحی و دلسوز مردم و کارگران باشند. جامعه کارگری به امید اینکه اتفاقات خوبی در این دولت بیفتد، پای صندوقهای رأی رفت و پزشکیان را به خیابان پاستور فرستاد. حالا کارگران توقع دارند در حوزههای مختلف از جمله بحث دستمزد اتفاقات خوبی بیفتد.
اسدی در ادامه با تأکید بر اینکه «تأمین اجتماعی و مشکلات و چالشهای آن یکی از بحثهای اصلی است که باید به آن پرداخته شود» گفت: این روزها بحث تأمین اجتماعی، یک مسئله حساس است و اگر نتوانند درست عمل کنند، بحرانهای این سازمان فراگیر میشود و دامان کارگران شاغل و بازنشسته را میگیرد؛ باید بپذیریم بحران در تأمین اجتماعی به معنای یک بحران اجتماعی عمیق است که همه کشور را درگیر میکند.
به گفته این فعال کارگری، مدیریت تأمین اجتماعی باید یک مدیریت غیرسیاسی باشد و باید این صندوق از دعواهای سیاسی و زدوبندهای جناحی دور بماند.
عضو کارگری شورای عالی کار به اهمیت بحث درمان کارگران شاغل و بازنشسته پرداخت و گفت: امروز درمان به یکی از دغدغههای اصلی جامعه کارگری بدل شده؛ در سالهای اخیر درمان رایگان بهتدریج رنگ باخته و پرداخت از جیب کارگران افزایش یافته؛ ضمن اینکه با کاهش چتر حمایتی بیمه، بسیاری از داروها از شمول بیمه خارج شدهاند؛ ما خانوادههایی را میبینیم که بیش از نیمی از درآمد ماهانه خود را برای دارو و درمان صرف میکنند و این روند باید تغییر کند.