|

۹‌میلیون‌و ۲۲۰ هزار دانش‌آموز دبستانی

معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۹‌میلیون‌و ۲۲۰‌هزار‌و ۱۶۰ دانش‌آموز دوره ابتدایی امسال ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: در دوره ابتدایی، ۱۶۸‌هزار‌و ۸۸۱ کودک بازمانده از تحصیل داریم. ۴۳۸ هزار نفر از این دانش‌آموزان، اتباع هستند که ۴.۷۵ درصد دانش‌آموزان دوره ابتدایی را تشکیل می‌دهند. او افزود: شش‌هزار‌و ۴۷ کلاس داریم که تعداد جمعیت دانش‌آموزان آنها بیش از ۴۰ نفر است.

۹‌میلیون‌و ۲۲۰ هزار دانش‌آموز دبستانی

ایرنا: معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۹‌میلیون‌و ۲۲۰‌هزار‌و ۱۶۰ دانش‌آموز دوره ابتدایی امسال ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: در دوره ابتدایی، ۱۶۸‌هزار‌و ۸۸۱ کودک بازمانده از تحصیل داریم. ۴۳۸ هزار نفر از این دانش‌آموزان، اتباع هستند که ۴.۷۵ درصد دانش‌آموزان دوره ابتدایی را تشکیل می‌دهند. او افزود: شش‌هزار‌و ۴۷ کلاس داریم که تعداد جمعیت دانش‌آموزان آنها بیش از ۴۰ نفر است.

 

معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش درباره تعداد بازماندگان از تحصیل خاطر‌نشان کرد: تعداد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل‌ در دوره ابتدایی، یعنی شش پایه تحصیلی، ۱۶۸‌‌هزار‌و ۸۸۱ نفر است. حکیم‌زاده تأکید کرد: بازماندگان از تحصیل پایه اول ۷۱‌هزار‌و ۶۱ نفر هستند. او خاطرنشان کرد: در دوره ابتدایی، تعداد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل شناسایی‌‌شده به ۷۶‌هزار‌و ۱۷۵ نفر می‌رسد و ۲۴‌هزار‌و ۸۴۹ نفر از آنها با آغاز سال تحصیلی به مدارس جذب شده‌اند.

 

همچنین‌ برای شش سال تمام، حدود ۱۵‌هزار‌و ۶۸۰ دانش‌آموز شناسایی و جذب کلاس‌های درس شده‌اند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌و‌پرورش عنوان کرد: از مجموع دانش‌آموزان بازمانده در پایه اول، آمارها نشان می‌دهد‌ حدود صد هزار دانش‌آموز وضعیت‌شان پیگیری شده است. این اطلاعات در سامانه‌ای مشخص ثبت شده و اقدامات اولیه برای شناسایی و جذب آنها انجام شده است. برخی از این دانش‌آموزان به مدارس بازگشته‌اند و پیگیری وضعیت سایرین نیز ادامه دارد.

 

حکیم‌زاده ادامه داد: در معاونت آموزش ابتدایی، برنامه‌های ما بر‌اساس سه محور اصلی توسعه عدالت آموزشی و نصیب برابر آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی با تأکید بر مدارس دولتی، تقویت هویت و احساس تعلق و ارزشمندی در دانش‌آموزان است که برای هر‌یک از این اهداف، برنامه‌های دقیقی تعریف شده است که جزئیات آنها در آینده ارائه خواهد شد.

 

او افزود: در ارتباط با اجرائی‌شدن سند تحول آموزش‌و‌پرورش، نقشه راه سند تهیه و دستورالعمل‌های مربوط به مدارس نیز تدوین شده است. معاون آموزش ابتدایی آموزش‌و‌پرورش تأکید کرد: هدف ما این است که با اجرای سند تحول، مدرسه‌ای پویا و خلاق ایجاد کنیم که در آن دانش‌آموزان به صورت فعال در فرایند یادگیری مشارکت کنند. این مدرسه باید با بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی و فناوری‌های روز، به پرورش تفکر انتقادی و مهارت‌های حل مسئله بپردازد.

 

حکیم‌زاده گفت: از نظر تربیتی نیز مدرسه باید محیطی صمیمی باشد که ارزش‌های اسلامی و تعلق به هویت ملی را در دانش‌آموزان نهادینه کند. توجه به تربیت تمام‌ساعتی دانش‌آموزان نیز یکی دیگر از اهداف ما‌ست تا آنان بتوانند علاوه‌بر رشد علمی، در ابعاد اجتماعی و عاطفی نیز پیشرفت کنند.