|

با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم/ اسرائیل تهدید اتمی مقام رسمی سپاه را جدی بگیرد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: با تسلیحات قدیمی و توان حداقلی به مصاف اسرائیل رفتیم.

با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم/ اسرائیل تهدید اتمی مقام رسمی سپاه را جدی بگیرد

به گزارش شبکه شرق، فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در این مرحله، باذن‌الله با توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری قرارگاه عبری و غربی غلبه کردیم.

امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، اظهار داشت: «با تسلیحات قدیمی و توان حداقلی به مصاف دشمن صهیونیستی رفتیم.  در این مرحله از موشک‌های «خرمشهر»، «سجیل»، «شهید حاج قاسم»، «خیبرشکن ۲» و «هایپرسونیک فتاح» استفاده نکردیم. در این مرحله باذن الله با توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری قرارگاه عبری و غربی غلبه کردیم.»

حسن عابدینی، خبرنگار صداوسیما نیز در صفحه اجتماعی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» با اشاره به دیداری که با سردار حاجی‌زاده داشت، نوشت:

«موشک‌های «خرمشهر»، «سجیل»، «شهید حاج قاسم»، «خیبرشکن ۲» و «هایپرسونیک فتاح» در عملیات تنبیهی ‎وعده صادق استفاده نشد. این را سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوا فضا گفت که برای ‎خدا قوت به دیدنش رفته بودم. او افزود: در این مرحله باذن الله، با توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری قرارگاه عبری و غربی غلبه کردیم.»
 

ایران و اسرائیل

 

اسرائیل تهدید اتمی مقام رسمی سپاه را جدی بگیرد

تقوی‌نیا، تحلیلگر با انتشار مطلبی در کانال ایتای خود با عنوان اسرائیل تهدید اتمی مقام رسمی سپاه را جدی بگیرد، به صحبت‌های سردار احمد حق‌طلب، فرمانده سپاه حفاظت مراکز اتمی ایران اشاره کرد و نوشت:

سردار احمد حق‌طلب، فرمانده سپاه حفاظت مراکز اتمی ایران در اظهاراتی که خبرگزاری صداوسیما آن را منتشر کرد، نکته مهمی را بیان کرده که در ذیل می‌آید:

«اگر اسرائیل بخواهد از تهدید حمله کردن به مراکز هسته‌ای کشورمان برای تحت فشار قرار دادن ایران استفاده ابزاری کند، تجدید نظر در دکترین و سیاست‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و عدول از ملاحظات اعلامی گذشته محتمل و قابل تصور است.

این بیانات که برای اولین بار است توسط یک مقام ارشد و رسمی سپاه بیان می‌شود، از جهاتی اهمیت جدی دارد.

اعلام «احتمال عدول از دکترین و سیاست‌های هسته‌ای کشور در صورت تهدیدات اسرائیل»، نقطه عطفی است که برای اولین بار توسط یک مقام نظامی مرتبط با برنامه هسته ایران اظهار می شود که البته باید توضیحاتی در مورد آن نگاشته شود.

سیاست و دکترین‌های هسته‌ای ایران استفاده و بهره ‌گیری از تمام ظرفیت‌های دانش اتمی در هر حوزه ای منهای ساخت سلاح اتمی بوده است.

به عبارت دیگر ایران در گذشته و حال هر گونه بهره‌مندی تجاری، پزشکی، صنعتی و... از دانش اتمی خود را تایید اما هرگونه تلاش برای حرکت به سوی سلاح اتمی را قویا رد می‌کند.

حال اظهارات این سردار مهم سپاه نکته‌ای ظریف را گوشزد می‌کند که اگر اسرائیل به تهدیدات خود علیه مراکز اتمی ایران ادامه دهد، ممکن است دکترین اتمی جمهوری اسلامی نیز تغییر یابد؛ یعنی ملاحظات سابق در مورد محدودیت‌های این برنامه تغییر کند.

اسرائیل پیام این سردار سپاه را باید جدی بگیرد چون خط قرمز هر کشوری، امنیت ملی اوست و اگر ایران ببیند که سلاح‌های متعارفی که دارد نمی‌تواند برای تاسیسات هسته‌ای‌اش امنیت فراهم کند، ممکن خواهد بود که در دکترین‌های دفاعی و هسته‌ای خود تجدید نظر کند.

ایران در شرایط عادی هیچ تلاشی برای ساخت بمب اتم بر اساس دکترین کنونی هسته‌ای خود ندارد اما حمله احتمالی اسرائیل می‌تواند تجدید نظر اساسی در سیاست‌های دفاعی ایران را در پی داشته باشد.

امنیت و حفظ بقا، از جمله اهداف اساسی یک کشور است که به هر قیمتی سعی در تحقق آن دارد؛ مسلما جمهوری اسلامی نمی‌پذیرد که امنیت ملی و بقایش توسط یک رژیم دارای سلاح هسته‌ای به خطر بیفتد؛ و در صورت استمرار تهدیدات اسرائیل، هرگونه تغییر در راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران امری مشروع و پذیرفته قلمداد می‌گردد.

ایران علاوه بر انگیزه تجدیدنظر در راهبردهای اتمی خود، امکان تحقق آن را نیز دارد.

ایران هم در مجتمع کاملا ایمن فردو اورانیوم را با غنای بالا تولید کرده، هم اورانیوم فلزی ساخته و هم موشک‌های دوربرد و ماهواره بر شلیک می‌کند.

مجموع این اقدامات نشان می‌دهد تغییر دکترین هسته‌ای ایران به یک اشاره رهبری، فرمانده کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بستگی دارد و تمام موانع فنی آن نیز مرتفع گردیده است.

مطمئنا این اظهارنظر که توسط رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی به طور گسترده انتشار داده می‌شود، بدون هماهنگی با نهادهای عالی تصمیم گیر این نظام نبوده است.

جمهوری اسلامی ایران وقتی در عملیات «وعده صادق» خود را با یک رژیم دارای سلاح اتمی وارد نبرد می کند، احتمال فکر درگیری با آن در بالاترین سطوح را کرده است و یا حداقل قصد دارد با این رژیم به یک موازنه قدرت برسد و اسرائیل و حامیانش این این نکته را باید فهم کرده باشند.»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

منبع: مشرق