|

سامانه املاک، آگهی فروش برج میلاد را هم تایید کرد/ حفره‌های بی‌پایان سامانه وزارت راه

انتشار آگهی فروش برج میلاد تهران در پلتفرم‌های «دیوار» و «شیپور»، آن‌هم با تاییدیه کامل سامانه املاک و اسکان، بار دیگر نشان داد که ادعا‌های وزارت راه در خصوص صحت‌سنجی اطلاعات این سامانه از طریق تقاطع‌گیری اطلاعات با سایر بانک‌های اطلاعاتی صحت ندارد. در این شرایط، آیا مردم نباید نگران ثبت اطلاعات ملکشان توسط سایر افراد باشند؟

سامانه املاک، آگهی فروش برج میلاد را هم تایید کرد/ حفره‌های بی‌پایان سامانه وزارت راه

به گزارش شبکه شرق، یک رسانه برای تاکید بر ایرادات فاحش سامانه املاک، «برج میلاد» را در سامانه املاک ثبت کرده و با تایید این سامانه، آگهی فروش آن را نیز در دیوار و شیپور گذاشته است.  

«اقتصادآنلاین» نوشت: «پس از انتشار گزارشی درباره حفره‌های سامانه املاک وزارت راه و آگهی کردن ساختمان این وزارتخانه برای فروش با تایید سامانه املاک، وزارت راه ضمن اعلام شکایت از خبرنگار، ایرادات این سامانه را انکار کرد. این بار برای تاکید دوباره بر ایرادات فاحش این سامانه، «برج میلاد» را در سامانه املاک ثبت کردیم و با تایید این سامانه، آگهی فروش آن را نیز در دیوار و شیپور گذاشتیم.

آگهی فروش برج میلاد

چندی پیش با هدف اصلاح سامانه املاک و اسکان، در گزارشی با عنوان «حفره بزرگ سامانه املاک و اسکان» به ایرادات این سامانه اشاره کردیم. همچنین برای نشان دادن حفره و باگ این سامانه، ساختمان وزارت راه و شهرسازی را در سامانه املاک و اسکان به نام خودمان ثبت کردیم و سپس آن را برای فروش در پلتفرم‌های دیوار و شیپور آگهی کردیم.

با انتشار گسترده این گزارش در سطح کشور، وزارت راه به جای پاسخگویی و تلاش برای اصلاح سامانه املاک و اسکان، در بیانیه‌ای زبان به تهدید گشود و ضمن افشای اطلاعات شخصی خبرنگار به صورت عمومی، اعلام کرد که از او شکایت می‌کند. همچنین در این بیانیه، وزارت راه ادعا‌های اشتباهی را مطرح کرد که تمامی این ادعا‌ها را در گزارشی با عنوان «به جای شکایت، سامانه املاک را اصلاح کنید» پاسخ دادیم و اشاره کردیم که وزارت راه که توانایی صحت‌سنجی اطلاعات ساختمان خود را در این سامانه ندارد، چگونه می‌خواهد از ثبت شدن املاک مردم توسط دیگران در این سامانه جلوگیری کند؟

همچنین به این موضوع پرداختیم که وزارت راه علی‌رغم آنکه همه افراد را ملزم به ثبت اطلاعات ملکشان در سامانه املاک کرده، اطلاعات ساختمان خود را در این سامانه ثبت نکرده است و به همین دلیل ما توانستیم آن را به نام خود ثبت کنیم.

علاوه بر این از مسئولان وزارت راه و شهرسازی برای مناظره و مصاحبه در خصوص ایرادات سامانه املاک و اسکان دعوت کردیم، اما درخواستمان از سوی مسئولان این وزارتخانه بی‌پاسخ ماند.

مسئولان وزارت راه، اما به جای پذیرش اشتباه خود، به صورت یکطرفه از تریبون‌های رسمی به دفاع از سامانه املاک و اسکان پرداختند و برخی از خبرگزاری‌های مرتبط نیز به دروغ‌پردازی در خصوص این اتفاق روی آوردند.

یکی از این خبرگزاری‌ها در مطلبی با عنوان «جزئیات جدید ازپشت پرده آگهی فروش ساختمان وزارت راه» به صورت کاملا ناشیانه و غیرحرفه‌ای، در ابتدای گزارش، جوابیه وزارت راه را منتشر کرده که در آن وزارتخانه مذکور با آوردن نام فردی که ساختمان وزارتخانه را به نام خودش ثبت کرده، مهر تاییدی بر گزارش اقتصاد آنلاین زده است، اما در ادامه و بر خلاف تایید وزارت راه، این خبرگزاری مدعی شده است که آن شخص نه ساختمان وزارت راه را بلکه ملک خودش را در سامانه ثبت کرده و فقط در انتشار آگهی فروش ملکش از عکس‌های ساختمان وزارت راه استفاده کرده است.

این دروغ‌های آشکار در حالی گفته شده که «اقتصادآنلاین»، در گزارش «حفره بزرگ سامانه املاک و اسکان» تصاویر ثبت ساختمان وزارت راه در سامانه املاک و اسکان را منتشر کرده است.

آگهی فروش برج میلاد

ادعا‌های اشتباه وزارت راه و دروغ‌پردازی برخی از رسانه‌های مرتبط ما را بر آن داشت تا این بار با ثبت بلندترین سازه ایران در سامانه املاک و اسکان به نام خودمان و آگهی کردن آن برای فروش در پلتفرم‌های دیوار و شیپور، به این تناقضات پاسخ دهیم و بر ایرادات سامانه املاک و اسکان تاکید کنیم.

به این منظور در ابتدا اطلاعات رسمی و کد پستی برج میلاد را از سایت رسمیو استخراج کردیم.

آگهی فروش برج میلاد

پس از آن با استفاده از این اطلاعات، برج میلاد را در سامانه املاک و اسکان به نام خودمان ثبت کردیم که باز هم بدون هیچ‌گونه خطا یا هشداری، اطلاعات این ملک به صورت کامل به نام ما ثبت شد.

آگهی فروش برج میلاد

آگهی فروش برج میلاد

پس از آن، با تاییدیه سامانه املاک و اسکان، این ملک را با نام «برج میلاد» در دیوار و شیپور آگهی کردیم. نکته عجیب در این ماجرا این بود که سامانه دولتی املاک و اسکان به صورت کامل این اقدام را تایید کرد، اما پلتفرم‌های خصوصی دیوار و شیپور، به دلیل استفاده از نام «برج میلاد» اقدام به حذف آگهی کردند. یعنی پلتفرم‌های خصوصی به مراتب بهتر و هوشمندتر از سامانه املاک دولتی عمل کردند.

آگهی فروش برج میلاد

پس این بار، آگهی فروش را به جای «برج میلاد» با عنوان «برج بلند» در این دو پلتفرم ثبت کردیم که با تاییدیه سامانه املاک و اسکان، به صورت کامل، منتشر شد. به منظور جلوگیری از تکرار اتهامات مجرمانه بی‌پایه و اساس وزارت راه که در جوابیه خود تحت عناوین کلاه‌برداری و فروش مال غیر به خبرنگار ما نسبت داده بود، در توضیحات این آگهی‌ها اشاره کردیم که این آگهی صرفا برای تست عملکرد سامانه ملی املاک و اسکان ثبت شده است و آگهی‌گذار قصد خرید، فروش یا ادعای مالکیت را ندارد.

آگهی فروش برج میلاد

آگهی فروش برج میلاد

انتشار آگهی فروش برج میلاد تهران در پلتفرم‌های «دیوار» و «شیپور»، آن‌هم با تاییدیه کامل سامانه املاک و اسکان، بار دیگر نشان داد که ادعا‌های وزارت راه در خصوص صحت‌سنجی اطلاعات این سامانه از طریق تقاطع‌گیری اطلاعات با سایر بانک‌های اطلاعاتی صحت ندارد. در این شرایط، آیا مردم نباید نگران ثبت اطلاعات ملکشان توسط سایر افراد باشند؟

در نهایت از مسئولان وزارت راه و سایر خبرنگاران دعوت می‌کنیم تا برای صحت‌سنجی اسناد ارائه شده، خود نیز از طریق سامانه املاک و اسکان، اقدام به ثبت یک ملک دلخواه کنند تا با ایرادات و حفره‌های بزرگ این سامانه آشنا شوند.

حال باید منتظر ماند و دید این بار نیز مدیران به‌جا‌مانده از دولت قبل در وزارت راه و شهرسازی با تهدید به شکایت با این موضوع برخورد می‌کنند و یا این وزارتخانه با روی کار آمدن وزیر جدید، ایرادات این سامانه را می‌پذیرد و در‌صدد رفع آن برمی‌آید.

پیشنهاد ما به وزیر جدید راه این است که قطار وزارت راه را به ریل صحیح خود برگرداند و به جای ادامه ایجاد اختلال در فعالیت مردم با سامانه ناقص املاک، این سامانه را تکمیل و از آن برای مدیریت داده‌محور بازار مسکن و حل مشکل سرپناه مردم استفاده کند.

منبع: اقتصادآنلاین
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها