پیشبینی هوای گیلان و رشت؛ چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴
نوروز ۱۴۰۴ در گیلان با باران و هوای سرد آغاز شد و اینک کارشناس هواشناسی با نوید پایان هفته ای بهاری در استان از خروج تدریجی سامانه بارشی و افزایش دما طی امروز سه شنبه خبر داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق،علاءالدین حسینی روز سهشنبه با بیان اینکه اگرچه آسمان گیلان هماینک نیمه ابری تا ابری است و بارش پراکنده باران امروز هم ادامه دارد، اظهار کرد: الگوهای هواشناسی نشانگر خروج ناپایداری جوی طی امروز، استقرار هوای پایدار از فردا (چهارشنبه) و افزایش دما بین ۸ تا ۱۲ درجه تا پایان هفته جاری است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین بارش باران در نوروز امسال با ۱۹۱ میلیمتر در املش ثبت شدهاست، اضافه کرد: بر اساس آخرین الگوهای هواشناسی برای روزهای اوایل هفته آینده جریانات جنوبی همراه با وزش بادگرم به ویژه در دامنهها و ارتفاعات پیش بینی شدهاست .
حسینی بیان کرد: اسب وونی تالش با چهار درجه زیرصفر کمترین و لوشان با ۱۶ درجه بشترین دمای گیلان را در ۲۴ ساعت گذشته به خود اختصاص دادند و دمای فعلی رشت ۹ و رطوبت ۸۵ درصد است.
کارشناس هواشناسی گیلان اظهار کرد: دریا از فردا (چهارشنبه) تا پایان هفته جاری برای فعالیتهای دریانوردی مناسب است.
طی روزهای ۲۳ اسفندماه تا سوم فروردین ماه بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر وارد استان شده اند و بر اساس پیش بینی ها ، موج دوم سفرها از بعد از ظهر امروز سه شنبه آغاز می شود.