|

امیر دریادار سیاری:

ارتش، کارخانه تولید امنیت است

‌معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در یادداشتی به مناسبت ۲۹ فروردین، روز ارتش تأکید کرد: امروز ارتش مصمم‌تر از گذشته در کنار مأموریت‌های دفاعی خود در تمام صحنه‌هایی که مورد نیاز بوده، حاضر است. به گزارش روابط‌عمومی ارتش، در بخشی از یادداشت امیر دریادار حبیب‌الله سیاری آمده است: «43 سال از فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره)، بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در نام‌گذاری ۲۹ فروردین به نام روز ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد؛

ارتش، کارخانه تولید امنیت است

‌معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در یادداشتی به مناسبت ۲۹ فروردین، روز ارتش تأکید کرد: امروز ارتش مصمم‌تر از گذشته در کنار مأموریت‌های دفاعی خود در تمام صحنه‌هایی که مورد نیاز بوده، حاضر است. به گزارش روابط‌عمومی ارتش، در بخشی از یادداشت امیر دریادار حبیب‌الله سیاری آمده است: «43 سال از فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره)، بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در نام‌گذاری ۲۹ فروردین به نام روز ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد؛ فرمانی حیات‌بخش که هرچه از آن می‌گذرد، بیشتر از گذشته ارزش و اهمیت آن احساس می‌شود. در آن روزگار که گروه‌های مختلفی با تفکرات التقاطی در جامعه شعار انحلال ارتش را سر‌می‌دادند، امام بزرگوار یک‌تنه در مقابل خواسته‌های شوم آنها ایستادند و فرمودند که ارتش باید بماند». در بخشی دیگر از یادداشت آمده است: «زمانی که صدام‌حسین با تصور چندپارگی، عدم انسجام و ناتوان‌بودن ارتش جمهوری اسلامی ایران دستور حمله سراسری به کشورمان را در ظهر روز ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ صادر کرد، شاید این تصور را که اولین پاسخ ایران به حمله او تنها دو ساعت پس از آغاز تهاجم باشد، هیچ‌گاه در ذهن خود نداشت؛ آری! اگرچه ارتش در آن ایام در اثر تصفیه‌های سازمانی پس از انقلاب دستخوش برخی ناملایمات شده بود، اما هنگامی که تمامیت ارضی و کیان میهن اسلامی را مورد تعرض دشمن دید، با تمام توان و آنچه در دست داشت وارد صحنه شد و حماسه‌های بزرگی را در زمین و هوا و دریا خلق کرد که دشمن را تار‌و‌مار کرد. ناملایمات و کاستی‌ها هیچ‌گاه ارتش را از اجرای مأموریت اصلی خود که همانا تأمین امنیت ملت بزرگ ایران و مرزهای زمینی، هوایی و دریایی است، باز‌ نگداشت».

او در ادامه نوشته است: «اما ارتش جمهوری اسلامی ایران را نمی‌توان مجموعه‌ای نام برد که تنها در حوزه دفاع و امنیت کشور فعال است؛ وقوع حوادث و بلایای طبیعی در کشورمان طی سال‌های اخیر، روی دیگری از ارتش را به نمایش گذاشت که در شرایط بحرانی و سخت با حضور خود در میدان مردم‌یاری، این‌ بار نزدیک‌تر و مستقیم یار و یاور مردم باشد. کیست که صحنه‌های حضور ارتش دوشادوش مردم در زلزله، سیل، صحنه قدم‌گذاشتن فردی سالخورده بر روی دوش یک سرهنگ ارتشی برای سوارشدن به وسیله نقلیه و‌... را به یاد نداشته باشد؟ حضوری که باعث شد فرمانده معظم کل قوا در بیان خود آنجا که فرمودند «خدمات متواضعانه ارتش به مردم سیل‌زده نشان صداقت در شعار ارتش فدای ملت است»، مدال پرافتخار خدمت متواضعانه را به مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران اعطا کنند و از ارتش به عنوان «نمایشگاه ارزش‌های اسلامی» یاد کنند».

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها