|

پیش بینی هوای کهگیلویه و بویر احمد و یاسوج؛ سه شنبه ۲۳ بهمن

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از ورود سامانه بارشی به استان از ظهر فردا خبر داد.

پیش بینی هوای کهگیلویه و بویر احمد و یاسوج؛ سه شنبه ۲۳ بهمن

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ فرشاد تاج‌بخش از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: با توجه به تحلیل و بررسی نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز دوشنبه، بیست‌ودوم بهمن، شرایط جوی در استان پایدار و آسمان غالباً صاف تا قسمتی ابری است.

وی افزود: از اواخر وقت فردا با نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه تا اواخر روز پنج‌شنبه رخداد باران برف در مناطق مرتفع و برخی مناطق سردسیری رگبار و رعد و برق احتمال تگرگ و افزایش وزش باد مورد انتظار است.

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شدت و گستره این سامانه برای روز چهارشنبه است و هشدار مورد نیاز صادر شده‌است.

وی تصریح کرد: به لحاظ دمایی ضمن تداوم سرما و یخبندان برای امشب از فردا سه‌شنبه از برودت هوا کاسته می‌شود.

تاج‌بخش خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته لنده با بیشینه‌ی دمای ۱۵.۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و مارگون با کمینه دمای ۶.۶ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان بودند.

 

منبع: ایمنا