|

لنگرذخیره‌سازی طلا در بانک‌های معتبر؛ الزام جدید برای فروش آنلاین طلا

امین کلاهدوزان، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، اعلام کرد: «طبق قوانین جدید بانک مرکزی، فروش آنلاین طلا تنها در صورتی مجاز است که موجودی طلا به‌طور کامل در بانک‌های معتبر ذخیره شود. این دستورالعمل با هدف جلوگیری از تخلفات احتمالی و افزایش شفافیت در معاملات طلا اجرایی شده است.»

لنگرذخیره‌سازی طلا در بانک‌های معتبر؛ الزام جدید برای فروش آنلاین طلا

555

 

وی در ادامه توضیح داد:«یکی از بزرگ‌ترین ریسک‌های موجود در بازار فروش آنلاین طلا، پدیده خالی‌فروشی است. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که برخی کسب‌وکارها وجه مشتری را دریافت می‌کنند اما طلای مورد نیاز را در اختیار ندارند. بر اساس دستورالعمل جدید، تمامی طلای فروخته‌شده باید موجود باشد و در بانک‌های معتبر ذخیره شود تا اعتماد خریداران حفظ گردد.»

 

2222

 

میلی؛ بستری شفاف و امن برای سرمایه‌گذاری در طلا

سعید صادقی، عضو هیئت مدیره میلی، ضمن اشاره به تطبیق میلی با قوانین جدید اظهار داشت:«ما در میلی با بیش از ۱.۸ میلیون کاربر، بستری امن و قانونی برای خرید و فروش طلا فراهم کرده‌ایم. یکی از اصول کلیدی ما، ذخیره‌سازی طلای کاربران در بانک‌های معتبر مانند بانک کارگشایی است. این اقدام شفافیت و امنیت سرمایه کاربران را تضمین کرده و اعتماد آن‌ها را به میلی افزایش داده است.»

«جذب این تعداد کاربر یعنی مرزی را در جلب اعتماد رد کرده‌ایم. ما از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی مجوز «سامانه معاملات آنلاین طلای آب‌شده و مصنوعات»، از اتحادیه طلا و جواهر تهران پروانه کسب خرده‌فروشی مصنوعات و طلای آب‌شده، و از مرکز توسعه تجارت الکترونیک اینماد رسمی دریافت کرده‌ایم. همچنین، مجوز نظام صنفی رایانه‌ای و مجوز «شامد» از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد را نیز داریم. علاوه بر این، عضو رسمی اتاق بازرگانی هستیم و در کسب‌وکارمان شریکی داریم که بزرگ‌ترین بنکدار بازار طلاست، با سابقه‌ی ۴۵ ساله در بنکداری طلای آب‌شده. این همکاری به ما کمک کرده است تا اعتبار بیشتری در بازار معاملات کسب کنیم.»

وی درباره سازوکار شفاف میلی گفت:«در اپلیکیشن میلی امکان «خالی‌فروشی» را بسته‌ایم. ممکن است برخی سامانه‌ها بدون داشتن موجودی طلا، اقدام به فروش کنند که این اقدام از لحاظ شرعی و اقتصادی مشکل‌ساز است. مدل ما این است که ابتدا طلا خریداری می‌کنیم، حساب مرکزی سامانه را شارژ می‌کنیم و سپس امکان فروش به کاربران ایجاد می‌شود. اگر طلا نداشته باشیم، به لحاظ فنی کاربر نمی‌تواند از ما خرید کند.»

وی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی میلی گفت:«در زمان التهاب‌های سیاسی و اقتصادی، که کاربران بر اساس تحلیل بازار قصد خرید طلا دارند، ما حتی در ساعت ۱۱ شب هم امکان خرید طلا داریم. این مدل شبانه‌روزی ما در فضای بنکداری باعث شده که همیشه اولویت ما تأمین طلا باشد. ما این اصل را به همه‌ی ارگان‌های نظارتی اعلام کرده‌ایم و بررسی‌ها نشان داده است که همواره فاکتور تأمین طلا بر فاکتور فروش مقدم است.»

مدیریت شفاف و نظارت دقیق در میلی

سعید صادقی، عضو هیئت مدیره میلی، درباره شفافیت در مدیریت معاملات میلی گفت:«ما تمامی فاکتورهای خود را به‌صورت رسمی در سامانه جامع تجارت ثبت می‌کنیم تا تمامی مراحل خرید و فروش طلا شفاف و قابل بررسی باشد. ما با رویکرد تک‌دفتره فعالیت می‌کنیم، به این معنا که تمامی فاکتورهای خرید و تأمین طلای ما به‌صورت رسمی ثبت شده و به سامانه جامع تجارت وارد می‌شود. این اطلاعات در دسترس ارگان‌های نظارتی و امنیتی قرار می‌گیرد و شفافیت ما در این روند باعث افزایش اعتماد کاربران و ذی‌نفعان اقتصادی به میلی شده است.»

میلی با رعایت تمامی قوانین و دارا بودن مجوزهای لازم، بستری امن و شفاف برای سرمایه‌گذاری در طلا ایجاد کرده است. این اپلیکیشن، با طراحی کاربرپسند و ارائه امکانات پیشرفته، تجربه‌ای حرفه‌ای و قابل اعتماد را برای کاربران خود به ارمغان آورده است. امنیت، شفافیت و نظارت دقیق، سه اصل کلیدی در مدیریت میلی هستند که آن را به یکی از مطمئن‌ترین گزینه‌ها برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا تبدیل کرده‌اند.