|

آقای پزشکیان! به داد سازمان استاندارد برسید

یکی از مهم‌ترین سازمان‌هایی که به دلیل نقش آن در سلامتی، ایمنی و رفاه مردم و خدماتی که به تولید و صنعت ارائه می‌دهد، مستقیم زیر نظر رئیس‌جمهور قرار دارد، سازمان ملی استاندارد است؛ سازمانی با سابقه‌ای قریب به 70 سال که نقشی دائمی در سلامت، ایمنی، صرفه اقتصادی و رفاه مردم دارد.

آقای پزشکیان! به داد سازمان استاندارد برسید

 سیدجمال هادیان طبائی‌زواره: یکی از مهم‌ترین سازمان‌هایی که به دلیل نقش آن در سلامتی، ایمنی و رفاه مردم و خدماتی که به تولید و صنعت ارائه می‌دهد، مستقیم زیر نظر رئیس‌جمهور قرار دارد، سازمان ملی استاندارد است؛ سازمانی با سابقه‌ای قریب به 70 سال که نقشی دائمی در سلامت، ایمنی، صرفه اقتصادی و رفاه مردم دارد. دایره اثر این سازمان تقریبا هر چیزی را که ما و شما در زندگی روزمره با آن سروکار داریم، در بر می‌گیرد؛ از کیفیت و سلامت مواد غذایی گرفته تا کیفیت و ایمنی لوازم خانگی و صنعتی، بهداشتی و آرایشی، شیمیایی و نفتی و پتروشیمی، خودروسازی و صنایع سبک و سنگین، از اعتماد به همه ابزارهای سنجش و اندازه‌گیری گرفته تا کنترل کیفیت و ایمنی همه کالاهای وارداتی یا صادراتی. شوربختانه این سازمان حیاتی در چهار سال گذشته به بدترین روزگار خویش در 70 سال گذشته دچار شده است. این روزگار ناخوش از انتصاب مدیرانی ناشی شده است که هرگز مورد پذیرش کارکنان و کارشناسان شریف این سازمان نبوده‌اند و با رفتار نامتعارف خویش این سازمان ریشه‌دار را تا مرز نابودی پیش برده‌اند.

- در هیچ دوره‌ای از تاریخ سازمان ملی استاندارد، تا این حد کارکنان و کارشناسان متخصص این سازمان تحقیر نشده‌اند. گویی در چهار سال گذشته نوعی پاک‌سازی در سازمان رخ داده است. بسیاری از کارشناسان از کار برکنار شده‌اند و حتی جایی برای نشستن و ادامه فعالیت ندارند و گاه با کاهش احکام و مزایا، تحت فشار و محدودیت قرار گرفته‌اند.

- فضای همدلی و تخصصی چند دهه گذشته سازمان استاندارد در سال‌های اخیر به فضایی امنیتی تبدیل شده است. استقرار محافظ برای رؤسای اخیر سازمان، نصب چندین گیت کنترل ورودی و خروجی، جلوگیری از ورود بازنشستگان به سازمان و مشکوک‌بودن به همه کارکنان، نمونه‌هایی از فضای امنیتی فعلی است که کارکنان خدوم و حتی بازنشستگان نجیب این سازمان را در تنگنا قرار داده است. همین رفتارهای غیراخلاقی سبب اُفت عملکرد و بازدهی کارشناسی و همچنین از دست رفتن بسیاری از کرسی‌های بین‌المللی شده است؛ هرچند اخبار و تصاویر نمایشی برای دستاوردسازی روزبه‌روز بیشتر می‌شود که البته به‌هیچ‌عنوان منطبق بر واقعیت نیست.

- تغییر ترکیب جنسیتی کارکنان با حذف تدریجی بانوان و استخدام و جایگزینی آقایانی با تخصص‌های غیرمرتبط از سازمان‌های دیگر و همچنین تعطیلی مهدکودک سازمان پس از چند دهه برای تحت فشار قراردادن بانوان شاغل برای ترک شغل.

- تعطیلی تعاونی مصرف کارکنان و تعطیلی اجباری شعبه بانک ملی سازمان (بعد از سی‌و‌اندی سال) و انتقال اجباری حساب‌های جاری و حقوقی کارکنان به بانک سپه در فاصله بعیدی از سازمان و قطع امکان استفاده از تسهیلات بانکی برای کارکنان.

- اجبار کارکنان به استفاده از فروشگاه‌های اتکا با واریز اجباری کمک‌های غیرنقدی به کارت بانک حکمت.

- ناتوانی در تعامل با دیگر نهادهای مرتبط و ایجاد حاشیه و اختلاف دائم ازجمله ایجاد تنش با فرمانده کل نیروی انتظامی و پلیس راهور در حوزه ایمنی خودرو که منجر به تذکر جدی از سوی معاون اول رئیس‌جمهور به رئیس سازمان شد.

- دست‌کاری و تغییر نشان معتبر استاندارد که چند دهه نماد اعتماد و اطمینان مردم به این سازمان بوده و با هنر استاد فقید، مرتضی ممیز طراحی شده است.

جناب آقای رئیس‌جمهور!

لطفا دست بجنبانید و تا دیر نشده، نماینده ویژه خود را به سازمان استاندارد بفرستید و به وضعیت این سازمان رسیدگی کنید.