|

قائم‌پناه:‌ نباید به دنبال خالص‌سازی باشیم

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری گفت: نباید دنبال خالص‌سازی باشیم و رقبا را با عناوینی مانند ضد انقلاب کنار بزنیم یا در تغییرات افراد توانمند را کنار بگذاریم، اما طبعا وزن جریانی که مردم به آن رأی داده‌اند، باید بیشتر باشد.

قائم‌پناه:‌ نباید به دنبال خالص‌سازی باشیم

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری گفت: نباید دنبال خالص‌سازی باشیم و رقبا را با عناوینی مانند ضد انقلاب کنار بزنیم یا در تغییرات افراد توانمند را کنار بگذاریم، اما طبعا وزن جریانی که مردم به آن رأی داده‌اند، باید بیشتر باشد. محمدجعفر قائم‌پناه در آیین معارفه معاون پشتیبانی نهاد ریاست‌جمهوری با گرامیداشت‌ یاد ‌شهدای مقاومت‌‌ تصریح کرد: در این روزها که رژیم صهیونیستی جنایت می‌آفریند از خدا می‌خواهیم شر این مفسد را از سر منطقه کم کند. به گزارش ایسنا، سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در توضیح انتصابات اخیر در نهاد ریاست‌جمهوری گفت: بالاخره تغییر و تحولاتی در کشور روی داده و در نظام مردم‌سالار جمهوری اسلامی با رأی مردم، دولتی سر کار آمده و طبیعی است که افرادی در سمت‌ها قرار گیرند که در راستای جلب نظر مردم باشد. نظام مردم‌سالاری یک دستاورد بشری است و طبق آن افرادی به قدرت می‌رسند که مردم آنان را انتخاب کرده باشند.

قائم‌پناه افزود: با تدبیر نظام و با رأی مردم جریانی که فکر می‌کرد دیگران حق حضور در قدرت ندارند، کنار رفت و نگاهی حاکم شد که می‌گوید ایران متعلق به همه ایرانیان است. ما قدردان حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی از برگزاری انتخابات رقابتی هستیم که بعد از شهادت آقای رئیسی این افق را به روی کشور گشود و انحصار قدرت شکسته شد. امیدوارم عرصه بازتر شود و همه مردم ایران بدون توجه به قومیت، نژاد، مذهب و جنسیت با هر تفکری بتوانند خود را در معرض رأی مردم قرار دهند و مردم از میان همه تفکرها یکی را انتخاب کنند و منتخبان مردم هم بتوانند به هر قول و تعهدی که به مردم داده‌اند،‌ عمل کنند. این آرزوی قلبی من و آنانی است که دل در گرو آبادانی این سرزمین دارند. معاون اجرائی رئیس‌جمهوری اظهار کرد: عزت و آبادانی کشور در گرو این است که همه مردم احساس کنند این کشور به آنان هم تعلق دارد و هرکسی به سهم خود در سرنوشت این کشور نقش و اثر دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه آرمان من و نسل ما در سال‌های ۵۵ و ۵۶ که دانشجو بودیم، آزادی و آزادی اندیشه بود، تصریح کرد: ما هیچ‌گاه از این آرمان دست نکشیده‌ایم و هنوز هم بر آن پافشاری داریم؛ چراکه می‌دانیم انقلاب ما تا وقتی پشتیبانی مردم را دارد و مردم بر سرنوشت خود حاکم هستند، ادامه خواهد داشت. امیدوارم دولت وفاق کاری کند آن ۵۰ درصد مردم که در انتخابات شرکت نکردند، دوباره پای صندوق‌های رأی بیایند؛ چراکه جمهوری اسلامی به مردم وابسته است و پشتوانه این نظام بعد از خدا،‌ مردم هستند.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری یادآور شد: اکنون که مردم به ما رأی داده‌اند نباید به دنبال خالص‌سازی باشیم و رقبا را با عناوینی مانند ضد انقلاب کنار بزنیم. ما همه بازیگران عرصه سیاسی هستیم و تلاش‌مان باید در جهت خدمت به مردم و منافع ملی باشد. در تغییر و تحولاتی که اتفاق می‌افتد نباید افراد توانمند را کنار بگذاریم، اما طبعا وزن آن جریان که مردم به آن رأی داده‌اند، باید بیشتر باشد. ریاست‌جمهوری یک نهاد سیاسی است، اما بدنه کارشناسی و نخبه آن نباید در تغییرات سیاسی دستخوش تغییر شود.

معاون اجرائی رئیس‌جمهوری یادآور شد:‌ همان‌طور که رئیس‌جمهوری به استانداران تأکید کردند باید به فکر اقشار محروم، به‌خصوص زنان سرپرست خانوار باشید و آنان را تکریم کنید.