|

سر سوزنی در کار پرسپولیس دخالت نکرده‌ام

پروین: بازیکن پولش را بگیرد و فحشش را من بخورم

پیش‌کسوت فوتبال ایران ضمن تکذیب شایعات اخیر مبنی بر دخالت در امور پرسپولیس، دفاع تمام‌قدی هم از رضا درویش مدیرعامل این باشگاه داشته است. در روزهای گذشته شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه درویش از علی پروین برای جذب بازیکنان و کارتال سؤال کرده و او در انتخاب بازیکنان دخالت داشته است.

پروین: بازیکن پولش را بگیرد و فحشش را من بخورم

پیش‌کسوت فوتبال ایران ضمن تکذیب شایعات اخیر مبنی بر دخالت در امور پرسپولیس، دفاع تمام‌قدی هم از رضا درویش مدیرعامل این باشگاه داشته است. در روزهای گذشته شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه درویش از علی پروین برای جذب بازیکنان و کارتال سؤال کرده و او در انتخاب بازیکنان دخالت داشته است. علی پروین در این خصوص چنین واکنشی داشته: «من اهل قسم نیستم اما به امام رضا‌(ع) قسم می‌خورم که من هیچ دخالتی در کار پرسپولیس نداشتم و آقای درویش هم اهل این مسائل نیست.

 

او هم پارسال و هم امسال‌ ۳۰۰ میلیارد آورد در حالی که هر مدیری قبلا آمده فقط بدهی گذاشته است. این را هم باید در نظر بگیریم که اگر بازیکن نمی‌تواند توپ را به گل تبدیل کند، آقای درویش مقصر است؟ حتی یک نوک سوزن در مورد بازیکنان از من سؤال نکرد. کریم باقری شاگرد خوب من است اما شماره تلفن او را ندارم و حتی اگر زنگ بزند هم همیشه شماره او را نمی‌شناسم. من او را بعد از سه سال در مراسم ختم دیدم و تمام. بعد در تلویزیون می‌گویند که علی پروین در انتخاب بازیکنان نقش داشته است؛ من می‌دانم که از کجا آب می‌خورد».

 

او در مورد مدیریت درویش هم نظر جالبی دارد: «به نظرم درویش مدیری است که خوب کار می‌کند. الان سقف قرارداد گذاشته‌اند و همین بساط‌ها را گذاشته‌اند که نمی‌توان کار کرد. ما از آسیا عقب هستیم و اگر این را قبول کنیم، رشد می‌کنیم. فدراسیون فوتبال باید سقف را بردارد و اجازه بدهد هر کسی هر چقدر می‌خواهد خرج کند. یک باشگاه می‌تواند زیاد خرج کند و یک باشگاه دیگر نمی‌تواند. مردم ما از استقلال و پرسپولیس قهرمانی می‌خواهند. شما می‌دانید آقای درویش چقدر بدهی‌ها را تسویه کرده است».

 

پروین در پاسخ به اینکه اما برخی معتقدند در ۳۰ روزی که پرسپولیس مربی نداشت این موضوع به تیم لطمه زیادی زد و انتقاداتی به درویش وارد است، گفت: «نمی‌توانست هر‌کسی را بردارد بیاورد. الان برای این مربی هم هزار تا حرف می‌زنند. این مربی (کارتال) هم تا بیاید همه چیز را بشناسد فصل تمام شده است. من و درویش هم‌‌خرج هستیم و رفت‌وآمد خانوادگی داشتیم اما از روزی که پست گرفته دیگر ما را تحویل نمی‌گیرد (با خنده). کوچک‌ترین دخالتی در کار پرسپولیس نداشتم. اصلا اجازه به خودم نمی‌دهم که چه کسی را بیاورند و‌ چه کسی را نیاورند». او درخصوص این پرسش که یعنی حمید استیلی را او سفارش نکرده؟ تأکید کرد: «به هیچ عنوان، من هیچ‌کسی را سفارش نکرده‌ام و به خودم می‌گویم بازیکن پولش را بگیرد و فحشش را من بخورم! مردم ما باید فکر کنند و خیلی زود تصمیم نگیرند».

 

سلطان سرخ‌پوشان پایتخت درباره وضعیت تیم پرسپولیس هم صحبت کرد: «وقتی ما بازی می‌کردیم هواداران کمتر بودند اما الان همه مردم و حتی در جهان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هوادار دارند. به نظرم پرسپولیس می‌توانست تیم النصر را شکست دهد و حالا نمی‌دانم بازیکنان استرس داشتند یا موضوع دیگری وجود داشت. درست هزینه آنچنانی کردند اما تیمی نبود که نتوانیم آنها را شکست دهیم و ما باید قبول کنیم که فوتبال ما از آسیا عقب است. بازیکنان النصر به نظر می‌رسید ۱۶ تا ۱۷ساله باشند و خیلی قشنگ بازی می‌کردند. آنها بازیکنان پایه خود را استفاده می‌کنند و این کاری است که ما هم باید انجام دهیم. تیم بارسلونا هم همین کار را انجام می‌دهد و بازیکنان آکادمی خود را استفاده می‌کند».

 

این پیش‌کسوت پرسپولیس در ادامه انتقاداتی هم از سرمربی جدید پرسپولیس کرد: «ما نباید در زمین خودمان با 70 هزار تماشاگر، پنج هافبک بگذاریم. من اگر بودم با سه فوروارد تیم را وارد زمین می‌کردم. اگر تیم اصلی النصر آمده بود گذاشتن پنج هافبک درست بود. البته سرمربی تقصیر ندارد چون آخر فصل هم می‌گوید خودش تیم را نبسته است. به نظرم پرسپولیس با این بازیکنان باید راحت قهرمان لیگ شود». پروین به مصاحبه‌ای که از او منتشر شده بود مبنی بر اینکه تراکتور قهرمان لیگ است، واکنش نشان داد: «همیشه گفته‌ام باید بازی‌های پرسپولیس را تنها ببینم و یک ربع آخر را راه می‌روم و بازی را نگاه می‌کنم، بعد من با این شرایط بیایم بگویم تراکتور قهرمان است؟ الان هم نظرم این است که پرسپولیس دو برد خوب بیاورد، می‌تواند قهرمان لیگ شود».