|

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «شرق»:

استیضاح وزرا به صلاح نیست

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی، ضمن تأکید بر اهمیت همکاری و حمایت از دولت در شرایط کنونی، تأکید کرد‌ استیضاح وزرا در این مقطع به صلاح نیست.

استیضاح وزرا به صلاح نیست

زهرا قاسمی: عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی، ضمن تأکید بر اهمیت همکاری و حمایت از دولت در شرایط کنونی، تأکید کرد‌ استیضاح وزرا در این مقطع به صلاح نیست. موسی غضنفرآبادی، عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار «شرق»، در پاسخ به سؤالی درباره مباحث مطرح‌شده پیرامون استیضاح وزرای دولت و انتقادات نسبت به عملکرد دولت، گفت: «در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت کشور، استیضاح وزرا مناسب نیست و همان‌طور که رئیس مجلس نیز بیان کردند، دولت نیاز به حمایت و فرصت دارد تا بتواند برنامه‌های خود را اجرائی کند. با‌این‌حال، اگر عملکرد دولت و وزرا به‌گونه‌ای باشد که مسئولیت‌ها به‌درستی انجام نشود یا اقدامات جدی و کارشناسی‌شده‌ای صورت نگیرد، مجلس موظف است که وارد عمل شود».

ضرورت رویکردی اخلاق‌مدارانه در انتقادات به دولت

او خواستار رویکردی اخلاق‌مدارانه در انتقادات به دولت شد و افزود‌ دولت باید هوشمندانه و در چارچوب قوانین بالادستی عمل کند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی و افزایش نرخ ارز و گرانی‌ها اظهار داشت: «وضعیت موجود قابل‌ قبول نیست و این شرایط برای ملت، مجلس و همه مردم دغدغه ایجاد کرده است. دولت باید هوشمندانه و مدبرانه در این خصوص عمل کند و نهادهایی مانند بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باید دقیق‌تر و مسئولانه‌تر وظایف خود را انجام دهند. همچنین ریل‌گذاری‌های مجلس در قالب برنامه هفتم توسعه و قوانین بالادستی باید مبنای عملکرد دولت باشد و حرکت خارج از این چارچوب‌ها به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست».

رفتارهایی که شکل توهین به خود می‌گیرند، غیرقابل‌ قبول و غیراخلاقی هستند

غضنفرآبادی با اشاره به موضوع انتقادات نسبت به دولت افزود: «انتقاد حق طبیعی هر شهروند و نماینده‌ای است، اما این انتقادات باید سازنده و همراه با ارائه راه‌حل باشد. رفتارهایی که شکل توهین به خود می‌گیرند، غیرقابل‌ قبول و غیراخلاقی هستند. ما مسلمان هستیم و اخلاق اسلامی اجازه چنین رفتارهایی را نمی‌دهد. به همین دلیل‌ توهین به رئیس‌جمهور یا اعضای دولت به‌هیچ‌وجه مفید نبوده و راه‌گشای مشکلات نخواهد بود».

مسئله نفوذ در بدنه دولت

او در ادامه درباره مسئله نفوذ در بدنه دولت توضیح داد: «بحث نفوذ، موضوعی جدی است که در همه دولت‌ها وجود داشته و نمی‌توان آن را انکار کرد. دولت باید نسبت به این مسئله هوشیار باشد و با مراقبت از حضور افراد ناآگاه یا کسانی که می‌خواهند آسیب برسانند، مانع بروز مشکلات شود».

دولت دقت و تدبیر بیشتری داشته باشد

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: «همه ما باید تلاش کنیم که دولت موفق شود؛ چراکه موفقیت دولت، موفقیت کشور است. در‌عین‌حال، دولت باید با دقت و تدبیر بیشتری در موضوعاتی مانند مدیریت اقتصادی عمل و از این شرایط دشوار عبور کند».